Locke opent in Ierland

ZANZIBAR LOCKE, HA’PENNY BRIDGE, DUBLIN

 

Zanzibar Locke is de eerste accommodatie buiten het Verenigd Koninkrijk en kijkt ernaar uit om deze zomer volledig te worden gelanceerd voor vakantiegangers wanneer de lockdown-beperkingen in Ierland versoepelen. De opening voor de vakantiegangers is gepland in mei 2021 volgens de richtlijnen van de overheid Lead-in kamerprijs: €125

Zanzibar Locke ligt aan Ormond Quay en kijkt uit over de rivier de Liffey. Het ontwerp is gebaseerd op het rijke architectonische erfgoed van de stad. Het Georgian gebouw is ontwikkeld op de plek van de legendarische Zanzibar Nightclub en is zorgvuldig gerestaureerd door lokale aannemers, timmerlieden en kunstenaars om het oorspronkelijke karakter te behouden, terwijl het tegelijkertijd het ambitieuze design, de prachtige leefruimte en het op maat gemaakte meubilair combineert dat synoniem is met Locke.

Elk van de 160 studio-appartementen van Zanzibar Locke is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken en woonruimte, evenals toegang tot gratis co-working, vergader- en evenementenruimte, workout studio, eet- en drinkgelegenheden en een gevarieerd cultureel programma. De ruime appartementen creëren een gevoel van vrijheid dat uniek is voor de Ierse markt, waar gasten kunnen kiezen voor een kort verblijf in een City Studio (gemiddeld 25m²) of zich kunnen terugtrekken in een grotere Duplex Suite (gemiddeld 80m²) voor een langdurig verblijf. In het pand komt ook BARAZA – een restaurant van NolaClan, dat de hele dag door Iers geïnspireerde kleine gerechten en ambachtelijke cocktails serveert.

BECKETT LOCKE, NORTH DOCKS, DUBLIN – Opening augustus 2021 – Kamerinhuurtarief: € 115

Beckett Locke ligt verscholen achter een van de beste muziekpodia van Dublin, de 3Arena. Er wordt voorspeld dat dit het volgende centrum voor muziek, cultuur en culinaire innovatie van de hoofdstad zal worden. Gelegen aan de North Wall Quay in het centrum van Dublin’s Docklands, zal Beckett Locke een hub zijn voor jonge professionals en creatievelingen die de bruisende stad tot leven helpen brengen. Het ontwerp van Beckett Locke is rechtstreeks geïnspireerd op de plaatselijke omgeving en op het rijke erfgoed van het gebied.

Het ontwerp van Beckett Locke is rechtstreeks geïnspireerd op de plaatselijke maritieme omgeving en op het rijke industriële erfgoed van het gebied, dat de toegangspoort tot Dublin vormt. In de 241 studio-appartementen, die in eigen huis zijn ontworpen door de Development Studio van edyn, vinden gasten zwart staal, zichtbeton en roestkleurig meubilair die in combinatie met elkaar de onverschrokken kleurstellingen en geschiedenis van de havengebieden oproepen. De assimilatie van lokale verhalen stroomt door in de sociale ruimten, waar het wereldwijd gerenommeerde interieurontwerpbureau AvroKO de lay-out heeft gebaseerd op een traditionele markthal in de haven; een combinatie van co-workingruimte, vergaderruimten, een cocktailbar, koffiebar en een all-day restaurant waar gasten naadloos kunnen overgaan van de dag naar de nacht.