LOGE opent 6de locatie in centrum Leavenworth, WA, VS

Opening in januari 2021

LOGE, de lifestyle-hotelgroep die vergeten motels in de buurt van steden en hoofdwegen weer tot leven brengt, opent in januari 2021 zijn tweede Leavenworth, WA-locatie. Het nieuwe LOGE Leavenworth Downtown ligt op minder dan een mijl afstand van de locatie van het merk Leavenworth Riverside, aan de oevers van de Wenatchee rivier, de 6de locatie sinds de creatie van het merk in 2017.

Het onlangs gerenoveerde LOGE Leavenworth Downtown zal beschikken over 26 kamers en suites, een bar/café ‘The Iconoclast’ en een biertuin die lokale dranken serveert, evenals buitenpatio’s en voldoende werkruimte. Voor The Iconoclast zal LOGE samenwerken met het lokale Leavenworth eethuis Yodelin Broth om een uniek menu te creëren dat warme oepen, salades, hamburgers & ambachtelijk bier aanbiedt aan zowel gasten als de lokale bevolking. De 1.660 sq ft grote café- en loungeruimte is ook perfect om op afstand te werken, dit jaar een hoogtepunt.

Uniek aan LOGE Leavenworth Downtown, kamers en suites zijn voorzien van elektrische warmwaterpotten en thee op de kamer, plus Alpine Start instantkoffie. Het pand zal ook voorzien zijn van het beste aanbod en voorzieningen van het merk, zoals verhuur van uitrusting, Raleigh stadscruiser fietsen, en duurzame badproducten. Alle LOGE-locaties zijn hondvriendelijk, inclusief WiFi op het hele terrein en zijn voorzien van de kenmerkende, oranje kammock in de kamers. www.logecamps.com