Logis: 82 nieuwe hotels in de gids 2019

LOGIS, de belangrijkste geëngageerde keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, lanceert de nieuwe editie van zijn Gids. Het merk LOGIS, dat al 70 jaar lang authentieke ervaringen creëert, biedt een selectie van 2200 hotels in 8 landen, waaronder liefst 82 nieuwe adresjes!

Het uitgebreide LOGIS-netwerk is gevestigd in de mooiste regio’s, waar u met al uw zintuigen een authentieke vakantie beleeft. Als belangrijke spelers van de lokale economie dragen de LOGIS-hotel-restaurants bij tot het behoud en de ontwikkeling van de tewerkstelling en opleiding alsook tot de economische en culturele uitstraling van de regio’s: samenwerking met de lokale ambachtelijke producenten om de gasten verse seizoensproducten aan te bieden, instandhouding van de cultuur en het erfgoed, ontwikkeling van nieuwe landbouwketens of opwaardering van waardevolle natuurgebieden.

Selectie “Table Distinguée”:

Driesterrenchef Gilles Goujon, die de prestigieuze award ‘Meilleur ouvrier de France’ won, heeft samen met culinaire journalisten een aantal ‘Tables Distinguées’ geselecteerd op basis van de puurheid van de verwerkte ingrediënten, de creativiteit van de gerechten, de finesse van de smaken, de subtiliteit van de smaakcombinaties en de elegantie van het decor… Deze gepassioneerde chefs laten u het beste van hun streek ontdekken. Dit jaar kregen 71 chefs de onderscheiding “Table Distinguée”.

2 nieuwe hotels in België: Comtes de Chiny in Chiny sur Semois, 3 schoorsteentjes en 3 stoofpotten; Château Laneffe in Laneffe – nog niet gerangschikt.

2 nieuwe hotels in Luxemburg: Leweck in Lipperscheid, LEX schoosteenstjes en 3 stoffpotten en Re’serstuff in Roeser, 2 schoorsteentjes en 3 stoofpotten.

De Gidsen zijn gratis verkrijgbaar in zes talen bij de Logis hotel-restaurants, de Fédération Internationale des Logis (Parijs) en op de website www.logishotels.com (5 € portkosten).

Meer informatie: www.logishotels.com