Logis-gidsen 2017: 2300 adresjes om voluit te genieten

De nieuwe editie van de Internationale Gids van Logis is nu verkrijgbaar. De gids, met een oplage van 400 000 exemplaren, stelt 2 300 vakantieadressen van het Logis-netwerk overal in Europa voor. Stuk voor stuk adresjes om voluit te genieten: ‘PlaisiroLogis’!

Dit jaar hebben 90 nieuwe hotels-restaurants zich bij het netwerk aangesloten in Frankrijk, Spanje, Andorra, Duitsland en Nederland. In België zijn er vier nieuwe charmeadresjes toegevoegd aan de mooie lijst van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitshotels: Hotel La Villa des Roses in Aywaille, Hotel L’Esprit Sain in Malmedy, Hotel L’Auberge in Spa en Hotel La Chaumière du Lac in Robertville… Deze 4 nieuwe Logis zijn dus allemaal op meest favoriete plekjes in de Ardennen gelegen en vormen stuk voor stuk een ideale uitvalsbasis om deze prachtige streek te verkennen. Een warm onthaal, smaakvolle inrichting, uitstekende keuken en verzorgde omgeving: alle ingrediënten voor een vakantie van topkwaliteit, waarvoor het Logis-netwerk sinds jaar en dag bekendstaat.

In de gids komen ook de merken Maisons by Logis en Insolites by Logis ruimschoots aan bod. 30 Maisons By Logis, waarvan 15 nieuwe, kun je met familie of vrienden verkennen. De gids telt ook 19 Insolites by Logis, waarvan er 7 gloednieuw zijn, voor al wie avontuurlijk aangelegd is.

Nieuw in 2017: Logis-Uitjes

Logis biedt dit jaar Logis-Uitjes aan: arrangementen volgens zes thema’s: Geniet van eten, Ontspanning, Ongewoon, Romantisch, Ik hou van de regio en Hartstochtelijk nieuwsgierig. Een waaier van belevenissen om te ontdekken, te herbronnen, te proeven of te relaxen. De Gids Logis d’Exception, met een oplage van 30 000 exemplaren, bevat een selectie van 24 Logis-toppers voor een veeleisend cliënteel.

Gratis gidsen, verkrijgbaar in zes talen:             Via de website logishotels.com (5 € verzendkosten) – In alle Logis-hotels en diensten voor toerisme – Bij de Fédération Internationale des Logis (Parijs)

MEER INFO: logishotels.com

Logis is de belangrijkste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa met 2 300 etablissementen in 8 landen (Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Italië, Spanje, Andorra en Nederland). Sinds de oprichting zowat 70 jaar geleden staan sterke, gemeenschappelijke waarden centraal: de hotel-restauranthouders dragen de gastvrijheid en levenskunst van de verschillende Franse en Europese regio’s uit.

Elk hotel biedt een sfeervol kader in het hartje van een schitterende omgeving. De hotels zijn ingedeeld met 1, 2, 3 of 4 ‘Schoorsteentjes’ volgens het niveau van de dienstverlening. Daarnaast zijn er Logis d’Exception, luxehotels voor een veeleisend cliënteel. Logis staat voor een overvloedige regionale, traditionele, moderne of heel creatieve keuken, gerangschikt met 1 tot 4 ‘Stoofpotten’. Bij Logis vind je ook het beste wat de gastronomie te bieden heeft: Tables Distinguées, geselecteerd door een college van erkende gastronomische journalisten.

Logis biedt ook andere verblijfsmogelijkheden aan: Maisons by Logis (villa’s, appartementen en gîtes) en Insolites by Logis (bubble-tenten, woonwagens en joerten), mét hotelservice. Ten slotte zijn er de Logis-Uitjes: een ruim aanbod van all-in thema-arrangementen.