Luxe familiehotelketen Martinhal interessanter dan ooit

Ruim opgezette, luxe privé accommodaties en eetgelegenheid, speciale tarieven in Portugal. Voor wie nog zo snel als mogelijk afreist voor een welverdiende gezinsvakantie in Portugal biedt de luxe familiehotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts nu de juiste condities. Vanaf 1 juli, zijn alle hotels terug volledig geopend. In Portugal zijn de corona cijfers laag, hygiëne staat hoog in het vaandel, de resorts zijn zeer ruim opgezet, er zijn volop outdoormogelijkheden (hike, bike, paardrijden en golf) in de prachtige omliggende natuur, er zijn privé-villa’s te boeken, dineren op je eigen kamer behoort tot de mogelijkheden en de stranden liggen afgelegen. Bovendien heeft de hotelketen het keurmerk Clean & Safe gekregen van de toeristische dienst van Portugal. De hotelketen lanceert speciale tarieven voor een verblijf deze zomer. Zo verblijf je bijvoorbeeld voor de prijs van 5 nachten, 7 nachten en voor de prijs van 3 nachten, 4 nachten.

Martinhal Sagres – Algarve

Bij Martinhal Sagres verblijf je in een Beach Room voor een vanaf prijs van 148 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 156 per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen en 1 baby).

Of in een 2-slaapkamer House voor een vanaf prijs van 181 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 191 euro bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby). De hotelkamers zijn zeer ruim opgezet en hebben een privé balkon. De huizen hebben een eigen tuin, waarvan sommige zelfs een zwembad. Luxe villa’s met zes slaapkamers met privétuin en zwembad zijn ook beschikbaar.

Martinhal Quinta – Algarve

Bij Martinhal Quinta verblijf je in een 2-slaapkamer townhouse met tuin en zwembad voor een vanaf prijs van 191 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 201 euro per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby).

Of in een 4-slaapkamer villa met tuin en zwembad voor een vanaf prijs van 331 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten of vanaf 347 euro per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, vier kinderen tot 12 jaar en 2 baby’s, of zes volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 2 baby’s).

Martinhal Cascais – Lissabon

Bij Martinhal Cascais in Lissabon verblijf je in een Deluxe kamer voor een vanaf prijs van 143 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten, of vanaf 150 euro bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, een kind tot 12 jaar en 1 baby).

Of in een 2-slaapkamer villa voor een vanaf prijs van 293 euro per nacht bij een verblijf van 7 nachten, of vanaf 308 euro per nacht bij een verblijf van 4 nachten (twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby).

Clean & Safe certificaat

Martinhal Family Hotels & Resorts heeft van de toeristische dienst van Portugal het keurmerk Clean & Safe gekregen. Het keurmerk onderscheidt ondernemingen die voldoen aan de vereisten van hygiëne tegen de verspreiding van COVID-19 en andere infecties. Meer informatie over de maatregelen van Martinhal om aan dit keurmerk te voldoen vind je hier.

Alle locaties zijn geschikt om met de huidige corona maatregelen te bezoeken. Door de ruime opzet en omliggende natuurgebieden zijn de locaties rustig gelegen, afstand houden zal geen probleem zijn, bovendien zijn er volop outdoormogelijkheden. Bij Martinhal Quinta en Martinhal Cascais kunt u genieten van de award winnende golfbanen vlakbij de resorts evenals verschillende fiets- en wandelroutes. Bij Martinhal Sagres zijn er daarnaast ook nog volop watersportmogelijkheden op het strand wat exclusief is voor de gasten van Martinhal. Cascais en Sagres zijn bovendien top surf locaties.

Bij Martinhal Quinta en Martinhal Sagres kunt u terecht bij Mercado Deli & Bake met bestellingen op afstand en bezorgservice, zodat u alle basisbenodigdheden kunt krijgen zonder zelf naar de fysieke winkel te hoeven gaan.

Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

Meer info Martinhal: www.martinhal.com