Luxecollectie Hotels & resorts benoemt balletster Tan Yuanyuan tot Gkobal explorer

De Luxury Collection Hotels & Resorts, onderdeel van Marriott International, Inc., kondigde onlangs de benoeming aan van de Chinese balletster Tan Yuanyuan als de nieuwste Global Explorer van het merk. Het Global Explorer-programma van de Luxury Collection brengt invloedrijke stemmen van ‘s werelds meest veeleisende smaakmakers samen en viert de levendigheid van de bestemmingen door de ogen van vooraanstaande culturele stemmen. Tan is uitgekozen voor haar gevoel voor avontuur en heeft jarenlang de wereld rondgereisd als meervoudig bekroonde hoofddanseres bij het prestigieuze San Francisco Ballet Company. Tan deelt haar eigen inzichten en verhalen en inspireert Chinese reizigers om met The Luxury Collection, verborgen juweeltjes te ontdekken in de meest bijzondere internationale bestemmingen.

Tan, een inwoner van Shanghai, begon al op zeer jonge leeftijd op te treden en het duurde niet lang voordat de getalenteerde en gretige Tan de felbegeerde positie als hoofddanseres van het San Francisco Ballet verdiende. Als wereldberoemde ballerina werd ze in 2004 o. m. uitgeroepen tot ‘Asia’s Hero’ by Time (Aziatische editie). Van haar eerste optreden in een wedstrijd in Helsinki, Finland, tot haar reizen naar Nagoya, Parijs, Stuttgart en San Francisco, waar ze nu thuis is, heeft Tan haar kenmerkende “balletvoetafdrukken” achtergelaten op belangrijke bestemmingen over de hele wereld. Met een artistieke carrière die onafscheidelijk is geworden van de wereld van het reizen, heeft Tan’s uitmuntendheid in haar vak haar de kans gegeven om haar liefde voor ballet te combineren met het verkennen van nieuwe bestemmingen en het ervaren van verschillende culturen.

Als Global Explorer reisde Tan naar Hangzhou om haar passies te ontsluiten met in een reisverslag haar ervaringen zodat gasten geïnspireerd konden worden door haar sublieme gratie en kunstenaarschap met de tijdloze schoonheid en betovering van de bestemming. De Luxury Collection in China lanceert een ontdekkingsreis naar de bestemming, geïnspireerd op Tan’s wereldwijde avontuur, en biedt reizigers een samengesteld programma met een authentieke bestemming en culinaire ervaringen. www.theluxurycollection-apac.com