Maak een virtuele wandeling door sfeervol Sprookjesbos

bewust dat nog niet iedereen de Winter Efteling zal kunnen bezoeken als het park op 19 november opnieuw opent. Daarom hebben we deze prachtige beelden van het Sprookjesbos gemaakt, zodat mensen de Efteling thuis kunnen beleven”, zegt Koen Sanders, directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling. Tijdens de circa 30 minuten durende virtuele wandeling wordt af en toe ook binnen gekeken in de huisjes in het Sprookjesbos.

Warme Winter Weide

De Winter Efteling duurt tot en met 31 januari 2021. Het park is dagelijks open tot 18 uur, 19 uur of zelfs 20 uur. Nieuw in deze Winter Efteling is de Warme Winter Weide: een winterse weide met (deels overdekte) zitgelegenheid, horeca, merchandise en entertainment. Er zijn ook Vreugdevuren waar bezoekers zich onder het genot van een hapje en drankje kunnen opwarmen. Het Sprookjesbos is net als voorgaande jaren ‘s avonds prachtig verlicht, er is winters entertainment te zien en elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura. Ook een bezoek aan de Winter Efteling dient, zodra dat weer mogelijk is, vooraf gereserveerd te worden via www.efteling.com.

Wereld van de Efteling

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang.