Make me Appy – 4 apps die je leven vergemakkelijken

Vanaf de eerste schooldag tot eind september is het opnieuw rushen en alle hens aan dek in het huishouden. Maar dat wilt niet zeggen dat je niet eens tijd kan maken voor je partner op een doordeweekse avond. Wij hebben het ideale plan om je partner te verrassen mede dankzij 4 apps die je het leven makkelijker maken.

Stap 1: reserveer een plekje bij het restaurant waar jullie altijd al eens naartoe wilden in jullie eigen stad, maar waar er ‘nooit tijd voor is’.

Stap 2: download de Bsit app en vind in amper een paar kliks een babysit aanbevolen door je vrienden én in je eigen buurt. Deze app werkt ook perfect als je last-minute een avondje uit plant!

Stap 3: extra veel tijd samen doorbrengen en niet hoeven te zoeken naar parking of een BOB aanduiden? Via de app Heetch kan je snel een chauffeur zoeken bij je in de buurt die je vervolgens afzet op je gewenste locatie.

Stap 4: het avondmaal van de kinderen mag je natuurlijk niet vergeten. Waarom zou je hen niet verrassen? Kies via de Deliveroo app een verrassingsavondmaal voor je kroost en de babysit. Amper 25 minuten later staat de fietskoerier aan de deur bij je thuis (en zo proppen je kinderen zich niet een hele avond vol met chips, winning).

Stap 5: als back-up hou je best ook de ListMinut app bij de hand. Als je kinderen het té bont gemaakt hebben tijdens jullie avondje uit, kan je makkelijk een eenmalige schoonmaakster regelen om de dag nadien je huis terug kraaknet in orde te brengen.

 

Bsit, Deliveroo, Heetch en ListMinut combineren nu ook hun superkrachten om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Zo kan je via de MAKE ME APPY-wedstrijd kans maken om € 1.000 te winnen om vervolgens in te zetten in de 4 apps.