Makkelijk, origineel & veggie!

Originele, makkelijke recepten met seizoensingrediënten. Vegetarisch en gezond, maar vooral: lekker!

Razend populaire blogster nu in boekvorm, met geheel nieuwe recepten. Lekker eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Marta Majewska tovert in een handomdraai de origineelste vegetarische gerechten op tafel. Elke dag weer ander lekkers, steeds met fruit en groenten van het seizoen.

Marta leerde het koken van haar vader. In thuisland Polen had het gezin een grote moestuin en werd er steevast gekookt volgens de seizoenen. Als tiener verliet ze haar thuisland en studeerde onder andere in Nederland en Mexico. Na haar studies ging ze aan de slag bij een pr-bedrijf en een internationaal social media-agentschap, jobs die heel wat gereis met zich meebrachten. Sinds deze zomer is ze fulltime aan de slag als freelance culinaire styliste en fotografe, blogger en social media consultant.

Op haar veelgelezen blog princessmisia.com vind je de allersmakelijkste foto’s en dito recepten. Het leverde haar al twee keer een nominatie op voor beste foodblog van Knack Weekend, haar foto’s verschijnen regelmatig in internationale magazines als Women’s Health en intussen haalt haar blog meer dan honderd duizend pageviews per maand. Er kwam ook nog een online magazine bij rond haar blog, Luscious, en ze werkte recepten uit voor de website van de Belgische Elle.

Uitgeverij Davidsfonds Leuven

Hardcover 176 blz – prijs 27.5€

ISBN 978 90 59085855