Marie’s Corner ingezet door Wewantmore bij Château de Vignée

Château de Vignée, een landgoed nabij Rochefort met een vernieuwd boetiekhotel en restaurant gelegen aan de oevers van de Lesse, koos voor Marie’s Corner als interieurpartner. In nauwe samenwerking met het studiebureau WeWantMore decoreerde de specialist van de tailor made zitbank onder meer de private dining room, de lounge, het restaurant en de thematisch ingerichte hotelkamers. Het harmonieuze geheel straalt zowel de 17e-eeuwse sfeer van een jachthuis uit als de luxueuze klasse van een moderne château, ontworpen en ingericht in pure harmonie met de omliggende natuur.
Château de Vignée is een historisch monument in het eigenzinnige landschap van de Ardennen. Het 17e-eeuwse kasteel was 400 jaarlang een ontmoetingsplaats voor jagers en is altijd al een trekpleister geweest in de Famenne. Château de Vignée werd getransformeerd tot een idyllisch landgoed met het gelijknamige hotel Château de Vignée (25 kamers) en ARDEN, het restaurant waar chef Kwintin Boelen het allerbeste van de natuur serveert.
Doorgedreven renovatie- en inrichtingsproject
Toen WeWantMore begin 2019 bij Marie’s Corner aanklopte met een uitdagende opdracht, is er ongetwijfeld ergens in de eeuwige jachtvelden een engelenkoor beginnen zingen. De opdracht van de Antwerpse designstudio was immers op het lijf geschreven van de Belgische meubelmaker: voor de totaalrenovatie van Château de Vignée zocht de designstudio nog een partner voor handgemaakte en hoogwaardige meubelen met comfort als sleutelwoord. Helemaal de biotoop van Marie’s Corner!
Gedurende ruim anderhalf jaar werkten de drie partijen (Marie’s Corner, WeWantMore en Château de Vignée) intensief samen om het landgoed in de provincie Namen om te toveren tot een hoogwaardig boetiekhotel en restaurant zonder afbreuk te doen aan de rijke geschiedenis van de site. De lounge, de bar, het restaurant ARDEN en de private dining room maar ook de spa, de evenementenruimtes en de comfortabele hotelkamers werden ingericht in functie van de verschillende doelgroepen.
MC Care : een premium dienst, ook voor Château de Vignée


Als kers op de taart is de samenwerking met Château de Vignée ook voorzien van MC Care. Dat is een premium dienst die in lijn ligt met de kwaliteit zoals de liefhebbers van het merk dat gewoon zijn van het Belgische huis. Met MC Care heeft de specialist van de tailor made zitbank een volledig gratis dienst ontwikkeld die een dubbele bescherming biedt: een speciale behandeling van de stoffen en een dienst-na-verkoop om vlekken te verwijderen.
Marie’s Corner slaat al meer dan 25 jaar een brug tussen vakmanschap en moderniteit. Het Belgische merk ontwikkelt onder meer hoogwaardige en volledig personaliseerbare zitbanken, fauteuils, stoelen en poefs. De Belgische leider van de tailor made zitbank legt zichzelf dan ook hoge en strenge kwaliteitseisen op tijdens iedere stap van de productie. De klant heeft keuze uit 200 modellen, 700 referenties in stoffen en 500 afwerkingen. Ieder stuk is uniek.
www.mariescorner.com – www.chateaudevignee.be – www.wewantmore.studio