Marie’s Corner: nieuwe modellen 2020

Tijdens de beurs Maison & Objet in Parijs heeft Marie’s Corner zeven nieuwe modellen voorgesteld. Het jaar 2020 staat voor de Belgische tailor made meubelmaker onder meer in het teken van nieuwe sterke creaties: stoelen, zitbanken, ‘sectionale’ banken en ‘chaises longues’. Het gamma tafels wordt uitgebreid met een nieuw exclusief model dat een uiterst aparte stijl uitstraalt en dat beschikbaar is in verschillende maten.

Fauteuils

De modellen Conway en Baldwin zullen in 2020 een belangrijke rol spelen, zowel als bestseller maar ook als de rode draad voor de stijl van de creaties van het Belgisch huis. Conway heeft elegante en licht gebogen lijnen en is een stuk dat perfect past in een salon maar ook in de hoek van een slaapkamer. Baldwin valt dan weer op door de zichtbare poten uit notenhout die mooi matchen met de harmonieuze lijnen. Naargelang de gekozen stof hebben beide modellen het potentieel om een sleutelpositie in te nemen in een onderscheidend en sfeervol interieur.

Stoelen

In het aanbod stoelen stelt Marie’s Corner een variant voor van één dan de grootste commerciële successen. De Sonoma High werd ontworpen op vraag van een restauranthouder die de typische originele lijnen van het model wou behouden maar met een hogere rug het zitcomfort verder wilde optimaliseren. De Napa is een lichte en elegante stoel waar het allerbeste zitcomfort gedurende langere tijd een absolute vereiste is. Beide modellen kunnen voorzien worden van een volledig beklede rug of een ruggensteun in (beuken)hout.

 

Tafels

Dit jaar breidt Marie’s Corner het aanbod tafels uit met het model Axo. Het Belgisch huis laat zo een nieuwe stijl toe, namelijk tafels met een metalen ondersteun en een marmeren of metalen tafelvlakken. De tafels bestaan in verschillende maten ( 38, 42 en 100 cm breed) en hoogtes. De Marie’s Corner tafels kunnen naar hartenlust gecombineerd worden voor een unieke geheel.

Zitbanken en ‘sectionale’ banken

Ook in 2020 blijft Marie’s Corner tailor made zitbanken creëren. De Hill heeft een meer hoekig reliëf en bestaat nu ook als ‘sectionale’ versie. Het model Hartford trekt meteen de aandacht voor de stoere en mannelijk so british look. Dit uniek geheel is het resultaat van een doorgedreven vakmanschap zoals op het vlak van de ruggensteun die een zeer nauwkeurig afgemeten bekleding vereist.