Marriott Bonvoy Portfolio Verenigde Arabische Emiraten

Marriott Bonvoy, Marriott International’s buitengewone portfolio van 30 hotelmerken, kondigde de uitbreiding aan van Aloft Hotels en Element Hotels in de Verenigde Arabische Emiraten met de opening van Aloft Al Mina, Dubai en Element Al Mina, Dubai. De twee nieuwe hotels, samen 288 kamers, beantwoorden aan de snel groeiende vraag naar bruisende stadsbestemmingen en home-away-from-home ervaringen. Gelegen aan Sheikh Rashid Road in de wijk Al Raffa en in de nabijheid van de beroemde attracties van de stad, bieden de hotels keuze en flexibiliteit voor de hedendaagse wereldwijde reiziger.

Een levendige sociale scène: Aloft Al Mina, Dubai is ontworpen volgens de filosofie van het merk om gedurfde, open en levendige omgevingen te creëren. Het hotel beschikt over 192 stijlvolle en uitnodigende gastenkamers, ontworpen met de kenmerkende kunstzinnige en innovatieve loft-achtige lay-out van het merk, met negen voet hoge plafonds. Elke kamer is voorzien van gratis WiFi, 55-inch flatscreen televisies en de ultra-comfortabele bedden van Aloft. De moderne badkamers zijn voorzien van inloopdouches met regendouchekoppen en op maat gemaakte toiletartikelen. Het hotel beschikt over kenmerkende sociale ruimten en voorzieningen, waaronder de W XYZ® Bar met ambachtelijke dranken en lichte hapjes, de Re:mix® Lounge die fungeert als een hub voor de lokale bevolking en reizigers, dag en nacht, en het all-day restaurant, MIX.

Voor gasten die tijdens hun reis actief willen blijven, beschikt het hotel over een 24/7 Re:charge fitnesscentrum met ultramoderne apparatuur. Het overloopzwembad buiten kijkt uit over de iconische skyline van Dubai, voor gasten die op zoek zijn naar verkoeling met uitzicht. Het hotel beschikt ook over volledig uitgeruste vergaderruimten, voor gasten die zaken en ontspanning willen combineren.

De perfecte balans : Element Al Mina, Dubai presenteert een langer verblijf concept geïnspireerd door de natuur, voor gasten die op zoek zijn naar een evenwichtige levensstijl tijdens het reizen. Element Al Mina, Dubai is gevuld met natuurlijk licht en een heldere esthetiek en biedt een thuis-weg-van-huis ervaring met een ontspannen en verrijkende sfeer. Element Al Mina, Dubai bestaat uit een verzameling van 96 zorgvuldig ontworpen studio’s, één- en tweeslaapkamerappartementen, waardoor het pand een ideale bestemming is voor vakantiegangers, zakenreizigers en gasten die langer blijven. Elk ruim appartement is voorzien van een Heavenly® bed, een badkamer met spa, grote kasten en een volledig uitgeruste keuken.

Het gratis gezonde Rise®-ontbijt van het hotel biedt ‘s ochtends basisproducten zoals granola, verse yoghurt en fruit. Het hotel beschikt over een compacte vergaderruimte en een ultramodern fitnesscentrum, uitgerust met de nieuwste apparatuur, en is 24 uur per dag geopend. Gasten kunnen ontspannen in het zwembad op het dak en genieten van het uitzicht op de befaamde skyline van Dubai.

Het eerste