Marriott brengt JW Marriott naar Sao Paolo

JW Marriott Hotel São Paulo, gelegen in het hart van het nieuwe financiële district van São Paulo, maakt zijn langverwachte debuut in de grootste stad van Brazilië. Marriott International, Inc. heeft een overeenkomst getekend voor het debuut van het JW Marriott Hotel São Paulo in Parque da Cidade, een klasse A, LEED-gecertificeerd complex voor gemengd gebruik gelegen in een van de belangrijkste en snelgroeiende zakenwijken van de stad. JW Marriott Hotel São Paulo wordt omgebouwd van een bestaand luxehotel en zal dienen als het eerste luxehotel van Marriott International in São Paulo. Het hotel opent naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022.

Het JW Marriott Hotel São Paulo is strategisch gelegen aan de Avenida Nações Unidas, in de nabijheid van belangrijke zakelijke en exclusieve uitgaansgebieden in de stad, en zal naar verwachting beschikken over 258 ruime, goed ingerichte kamers, een full-service restaurant, een lounge/bar, een luxe spa met vijf behandelkamers, een binnen- en buitenzwembad, een ultramodern fitnesscentrum, en andere hoogwaardige voorzieningen. Bovendien zal het hotel zes vergaderruimten van in totaal meer dan 1.000 m² bieden, waardoor het een uitstekende bestemming wordt voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties.

De groeiende aanwezigheid van internationale bedrijven in het gebied heeft de vraag naar hotels aangewakkerd en blijft Parque da Cidade en São Paulo positioneren als een belangrijk mondiaal en toeristisch centrum, dat nog verder zal worden versterkt door iconische merken zoals JW Marriott.

JW Marriott is onderdeel van Marriott International’s luxe portfolio van merken en bestaat uit prachtige eigenschappen en onderscheidende resort locaties over de hele wereld. Geworteld in holistisch welzijn, wil JW Marriott Hotel São Paulo een oase zijn in deze bruisende stad om door middel van programma’s en aanbiedingen, gasten aan te moedigen om samen te komen en elk moment ten volle te beleven. Het hotel zal het concept van luxe herdefiniëren in het krachtige commerciële en culturele centrum van Zuid-Amerika, waar service van wereldklasse samenkomt met lokale cultuur en weelderige groene ruimten.

Marriott International heeft momenteel 11 hotels in Brazilië en meer dan 300 in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.