Marriott Columbia

Marriott Hotels debuteert in een van de meest levendige bestemmingen van Colombia met de opening van Barranquilla Marriott Hotel

 

Geïnspireerd door de geest van het Colombiaanse Caribisch gebied, nodigt het hotel met 191 kamers gasten uit om zich onder te dompelen in de lokale cultuur tijdens een bezoek aan Barranquilla

Marriott Hotels kondigt de opening aan van het langverwachte Barranquilla Marriott Hotel, een eerbetoon aan de levendige stad Barranquilla die bekend staat als de “Golden Gate of Colombia”, omringd door weelderige tropische landschappen en de kleuren van het Colombiaanse Caribisch gebied. Met een modern, doordacht ontwerp, verschillende eet- en drinkgelegenheden, een sereen buitenzwembad en voldoende vergaderruimte, is het nieuwe hotel klaar om een ideale bestemming te worden voor reizigers over de hele wereld die de mix van zakenreizen en vakantiereizen waarderen, terwijl ze nieuwe culturen leren en ervaren.

Als voorbeeld van de voortdurende evolutie van Marriott Hotels worden gasten aangetrokken door moderne, comfortabele ruimtes, die hen uitnodigen om te ontspannen zodra ze aankomen, te beginnen met de Greatroom-lobby – een stijlvol centrum van het hotel waarmee gasten werk met plezier kunnen combineren. De 191 ruime kamers en negen suites hebben een modern, doordacht ontwerp dat wordt gekenmerkt door warme houttinten die de tropische droge bosvegetatie weerspiegelen die typerend is voor het gebied, heldere en vrolijke kleuren, overspoeld met natuurlijk licht en weven in een uniek Colombiaans karakter. Elke kamer beschikt over technologische werkbladen, open kasten om de angst voor het achterlaten van kleding te verlichten, ontspannende badkamers en LED-tv’s. Bovendien hebben gasten, dankzij de eerste in zijn soort, langdurige samenwerking met Marriott Hotels en TED, toegang tot speciaal samengestelde TED-inhoud op de kamer om van te genieten tijdens hun verblijf.

Barranquilla Marriott Hotel beschikt over twee restaurants en een bar, die gasten uitnodigen om de lokale cultuur te ervaren door middel van eten, muziek en de Colombiaanse gastvrijheid. Amira Restaurant, waarvan de naam een eerbetoon is aan de vrouwen die de culinaire cultuur van de stad hebben verrijkt, serveert een  lokale keuken die creatieve wendingen toevoegt Meira Café toont een koffieritueel, een breed scala aan Colombiaanse koffiesmaken en lokale broden en gebak. De Rum Room biedt gasten unieke proeverijen en combinaties in een ruimte gewijd aan likeuren geproduceerd op bestemmingen waar suikerriet groeit. M Club – een merksignatuur in Marriott Bonvoy Platinum Elite, Titanium Elite en Ambassador Elite- en betalende gasten, is een exclusieve ruimte om te rusten, op te laden en zich opnieuw te concentreren. Extra voorzieningen zijn onder andere een ultramodern fitnesscentrum, een wasservice, een buitenzwembad en speciale accommodaties voor viervoeters.

 

Ontworpen om samenwerking te bevorderen, kunnen de Next Gen Meeting Spaces van het hotel zich aanpassen aan verschillende formaten en groepsgroottes. Met meer dan 19.000 sq ft,  waaronder een balzaal voor 750 personen, is het hotel de perfecte bestemming voor zakelijke of sociale bijeenkomsten.

Barranquilla, ook bekend als “The Golden Gate of Colombia”, ligt aan de Caribische kust en is een van de vijf belangrijkste steden in Colombia en een belangrijke toeristische bestemming voor zowel de lokale bevolking als reizigers. De stad wordt erkend als de geboorteplaats van gerenommeerde muzikanten, schrijvers, atleten en modeontwerpers, en is ook de locatie voor het belangrijkste culturele evenement in Colombia – carnaval van Barranquilla – voor vijf dagen vol magie, muziek, kleur en vreugde die elk jaar wordt gevierd. Barranquilla is de grootste stad aan de Caribische kust, gelegen naast de delta van de magdalena rivier en dicht bij de Caribische Zee, die dient als een haven voor rivier- en zeevervoer. Ten noorden van Barranquilla zijn er enkele van de beste Colombiaanse stranden, met zacht zand en kristalhelder water.