Marriott International breidt uit op de luchthaven Frankfurt

Marriott International heeft een opwindend nieuw aanbod onthuld op de luchthaven van Frankfurt om het bestaande Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center te upgraden. De renovatie van het pand levert niet alleen een vernieuwd Sheraton hotel, maar ook een gloednieuw Marriott hotel, waarbij twee van Marriott International’s meest bekende merken voor het eerst op één locatie worden samengebracht. Elk hotel is uniek en behoudt individuele merkeigenschappen, waaronder gastenkamers, executive lounges en lobby’s, maar deelt uitgebreide faciliteiten zoals dineren, vergaderen en fitness.

“Ik ben blij dat we de synergieën en aantrekkingskracht van deze twee populaire merken kunnen benutten om onze gasten meer keuze en flexibiliteit te bieden”, aldus John Licence, VP Premium & Select Brands Europe, Marriott International. “Beide merken transformeren de gastervaring op hun eigen unieke manier, zodat we het beste van beide kunnen bieden op de grootste luchtvaarthub van Duitsland en een belangrijke zakelijke bestemming”.

Het Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center, dat voorheen drie met elkaar verbonden gebouwen met 1.008 kamers bezette, wordt verdeeld in een Sheraton-hotel met 779 kamers en een Marriott-hotel met 233 kamers mogelijk te maken. In de afgelopen vijf jaar zijn alle kamers van het Sheraton hotel gerenoveerd, waardoor de gasten een comfortabele ervaring krijgen. Gericht op het verbinden van gemeenschappen in lijn met de merkvisie, zal het Sheraton hotel binnenkort een nieuwe Sheraton Club Lounge aanbieden, ontworpen om het comfort en de connectiviteit te bieden waar Sheraton gasten naar op zoek zijn.

Een kamer in het Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Het nieuwe Marriott Hotel op de luchthaven van Frankfurt weerspiegelt de ethos van het creëren van ruimtes die gasten in staat stellen om te floreren. Het nieuwe Marriott Hotel levert het residentiële design met lokaal geïnspireerde accenten. Het ontwerp wordt geleid door het in Hamburg gevestigde JOI-Design en is stijlvol en verfijnd. Het verwijst naar de literatuurgeschiedenis van Frankfurt, de grafische industrie en de beroemde Frankfurter Boekenbeurs met inspirerende citaten, een bank om te lezen en te ontspannen, en bibliotheekelementen in de nieuwe lobby. Het doel van het ontwerp is om de creativiteit en productiviteit te bevorderen.

De 233 moderne kamers van het Frankfurt Airport Marriott Hotel zijn voorzien van hardhouten vloeren, comfortabele werkzones, flexibele tafels en stijlvolle verlichting. Het hotel beschikt ook over de kenmerkende M Club, een exclusieve 24/7-lounge om te ontspannen, te werken en te vergaderen.

De laatste fase van de renovatie zal binnenkort beginnen met de renovatie van de Sheraton lobby, Sheraton Conference Center, en gedeelde eetfaciliteiten, waarvan er twee restaurants en twee bars zijn. Het Sheraton Conference Center, met 57 vergaderruimtes op 4.148 vierkante meter, werd al geüpdatet met een state-of-the-art lichtconcept en zal de komende twee jaar verder gerenoveerd worden. Het pand zal naar verwachting eind 2022 volledig zijn gerenoveerd.

Marriott International biedt nu vijf panden aan op de luchthaven van Frankfurt, waaronder Moxy Frankfurt Airport, Moxy Frankfurt Airport Kelsterbach en Element Frankfurt Airport.