Marriott International brengt de Moxy Brand naar het Midden Oosten

Het stijlvolle 320-kamer Moxy Downtown Dubai zal naar verwachting zijn debuut maken in de Verenigde Arabische Emiraten in 2025. Marriott International, Inc. kondigt aan dat het een overeenkomst heeft ondertekend met Ingenious Holding Limited om het gewaagde en ervaringsgerichte merk Moxy Hotels in het Midden-Oosten te introduceren. Moxy Downtown Dubai zal worden geopend in de iconische buurt van de binnenstad en dus in het toeristische centrum van de stad opduiken.

“We zijn verheugd om samen te werken met Ingenious Holding Limited om het eerste Moxy Hotel in de regio te openen”, zegt Jerome Briet, Chief Development Officer, Middle East and Africa, Marriott International. “De introductie van Moxy blijft de vraag naar betaalbare accommodatie in het Midden-Oosten versterken, zonder afbreuk te doen aan de stijl. Met zijn speelse persoonlijkheid en stijlvolle setting, zal Moxy een geweldige pasvorm zijn voor een levendige en dynamische bestemming als Dubai”.

De kamers van het Moxy Downtown Dubai krijgen een slim modulair meubilair, hi-tech touch en razend snelle Wi-Fi. Het industrieel-chic design zal onder meer bestaan uit bruisende sociale ruimtes, zoals een bar op het dak en een restaurant met een prachtig uitzicht op Downtown Dubai, een bowlingbaan en een zwembad. Het hotel zal ook een aantal van de kenmerkende openbare ruimtes van het merk Moxy in de kijker zetten, waaronder de bibliotheek waar gasten kunnen inpluggen en werken; The Welcome for guests to check-in and hang out; en THE GYM, dat een volledig uitgerust fitnesscentrum biedt.

De Moxy Hotels zijn ontworpen om de hotelscene te herbeleven en bieden gasten onverwachte, speelse extra’s en betaalbaarheid zonder afbreuk te doen aan de stijl. Moxy Downtown Dubai zal alle kenmerken van het merk bevatten, zoals de energieke lobby waar de gasten worden opgewacht door het gastvrije personeel, het slimme en leuke self-service B&F concept en de kinetische woonkamer met ruimte voor dag tot nacht bijeenkomsten.