Marriott International brengt W-hotels naar Zuid-Brazilië

Marriott International, Inc. kondigt aan dat het een overeenkomst heeft getekend met KJP Participaçoes LTD om het merk W Hotels naar Gramado te brengen, een bergresortstadje in de meest zuidelijke staat van Brazilië, Rio Grande do Sul. Het tweede W Hotel in BraziLië en het vierde in zuidelijke Latijns-Amerika. Het nieuwe 80-kamer W Gramado wordt naar verwachting in 2023 geopend.

Het 80 kamers tellende hotel, W Gramado, wordt gevestigd in het Zwitserse dorp, het hoogste punt van Gramado, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke uitzicht op de vallei en de heuvels achter het stadscentrum. Het pand grenst aan Orchids Park en ligt op minder dan een mijl van de belangrijkste attracties van Gramado. Het hotel met vier verdiepingen krijgt een duurzame architectuur met vegetatieve kenmerken die indigineus zijn voor Orchideeënpark. De aangrenzende W Residences zullen worden ontwikkeld in een cluster van laagbouw op loopafstand van het hotel.

Het hotel is bedoeld om gasten op een heel andere manier de meest lustvolle resortervaring ter wereld te bieden en Braziliaanse bezoekers een spannende nieuwe verblijfsmogelijkheid te bieden die de “work hard, play hard”-filosofie van het merk W Hotels belichaamt. W Gramado brengt een alternatief verblijf in de stad. Er komen verschillende eet- en drinkgelegenheden, zowel binnen als buiten; een exclusief Wet Deck, AWAY® Spa; FIT ® Fitness Centre, evenals een bar op het dak die op het hoogste punt van Gramado zal zijn, met een uitzicht over verschillende omringende steden. Voor zakelijke en sociale evenementen zal het prachtige pand 500 m² aan vergaderruimte en evenementencentrum bieden.

“W Gramado zal helpen om de stad stevig op de kaart te zetten als een duurzame luxe bestemming met de komst van W Hotel & Residences. Ik geloof dat de stad perfect is opgezet om toekomstige generaties reizigers te verwelkomen met deze opwindende toevoeging aan Orchideeënpark”, zegt George Brody, die de eigenaren van het Zwitserse dorp vertegenwoordigt.