Marriott International: eerste Westin all-inclusive in Zuid Amerika

Marriott International, Inc. kondigde aan dat het een overeenkomst heeft getekend met PGA Hotel Management Group om het eerste Westin all-inclusive resort in Zuid-Amerika te introduceren. Het Westin Porto de Galinhas, dat in september 2021 zijn eerste gasten zal verwelkomen, zal dienen als het eerste Westin Hotels & Resorts-merk in Brazilië na een uitgebreide renovatie te hebben ondergaan.

“We zijn verheugd om samen te werken met PGA Hotel Management Group om de uitbreiding van het Westin all-inclusive merk en haar kenmerkende welzijnsaanbod te introduceren in een van de mooiste gebieden aan de noordoostelijke kust van Brazilië,” zei Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Caribbean en Latijns-Amerika, Marriott International.

Het Westin Porto de Galinhas ligt op een 215.000 sq ft domein aan de oceaan, aan een van de beroemdste stranden in het noordoosten van Brazilië en op slechts enkele minuten van het charmante toeristische centrum van Porto de Galinhas. Het resort zal 128 kamers en 36 ruime suites hebben, sommige bieden een eigen terras en jacuzzi. Er komen vijf zwembaden met ultramoderne UV-technologie met directe toegang tot het strand en een exclusieve luxe spa. De plannen voorzien ook in een zeven dagen per week durende programmering voor volwassenen en kinderen en een kwalitatief aanbod van eten en drinken.

Gezien de groeiende vraag naar premium en luxe all-inclusive verblijven, lanceerde Marriott International in 2019 haar all-inclusive platform door gebruik te maken van acht van haar 30 wereldwijde iconische merken. Het Westin-merk is al meer dan een decennium de wereldwijde leider van gastvrijheid op het gebied van wellness en is klaar om een nieuw niveau van wellness te introduceren. De all-inclusive uitbreiding van het iconische Westin merk biedt een op de natuur geïnspireerd design, trouw blijvend aan haar merkbelofte om gasten dichter bij het buitenleven te brengen.

Momenteel exploiteert Marriott International 13 hotels in Brazilië onder de merknamen JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton, Renaissance, Autograph Collection, Four Points by Sheraton, Courtyard by Marriott, Residence Inn en Marriott Executive Apartments.