Marriott International ondertekent overeenkomst met Asset World Corporation

Marriott International, Inc. kondigt aan dat het een mijlpaalovereenkomst heeft ondertekend met Asset World Corp Plc. om vier nieuwe gebouwen van wereldklasse toe te voegen waaronder drie merken van wereldklasse in Bangkok en Pattaya. De multi-eigendomsovereenkomst omvat een Ritz-Carlton Reserve, het eerste JW Marriott Marquis-hotel in Bangkok en twee Autograph Collection-hotels, een nieuw merk in Thailand. Project dat naar verwachting tegen 2027 1.638 kamers onder drie wereldmerken zal toevoegen in Bangkok en Pattaya.

Ritz-Carlton Reserve, Bangkok bij Asiatique the Riverfront. Het is de bedoeling dat dit hotel tegen 2027 te openen in het onlangs vernieuwde Asiatique The Riverfront, en dit als het Ritz-Carlton Reservaat. Verwacht wordt dat Bangkok zal dienen als een privé, ultra-luxe boutique stedelijk resort op de schilderachtige bocht van de Chao Phraya Rivier. Met 124 zorgvuldig ontworpen gastenkamers zal het stedelijke heiligdom de rijke cultuur, geschiedenis en het erfgoed van de 19e eeuwse maritieme handel van Bangkok laten zien.

JW Marriott Marquis Hotel Asiatique Bangkok: Verwacht wordt dat het JW Marriott Marquis Hotel Asiatique Bangkok, gelegen in Asiatique The Riverfront, tegen 2027 zal openen. Het moet een mindfulness-toevluchtsoord worden in de Thaise hoofdstad aan de Chao Phraya-rivier ligt. Met meer dan 1.000 kamers, functionele vergaderruimtes en een Spa van JW, zal het hotel zich richten op verfijnde, attente reizigers en een luxe toevluchtsoord zijn.

Het Asiatique Bangkok, Autograph Collection hotel : Naar verwachting zal The Asiatique Bangkok, Autograph Collection hotel in 2024 worden geopend als het eerste Autograph Collection hotel in Thailand. Autograph Collection is Marriott’s samengestelde collectie van onafhankelijke hotels uit de hele wereld die een passie voor originaliteit en een filosofie van aandacht voor details delen. Het hotel, 200 kamers, is gevestigd in Asiatique The Riverfront en toont de unieke sfeer van de 19e eeuwse Thais-Chinese handel, dit met gerestaureerde meubelen om een voormalig winkelpand na te bootsen.

Aquatique Pattaya, Autograph Collection hotel : Het Autograph Collection-hotel Aquatique Pattaya, moet tegen 2024 openen en zal de lokale charme van een Thais vissersdorp, een stoombootwerf en de onderwaterwereld in het zeer populaire vakantieoord Aquatique The Beachfront Pattaya met elkaar verweven. Bij de opening zal het 306 kamers tellende hotel naast het Pattaya Marriott Marquis Hotel en JW Marriott The Pattaya Beach Resort & Spa staan, die beide nog in ontwikkeling zijn.

De portefeuille van Marriott International in Thailand omvat 45 hotels en resorts die momenteel in bedrijf zijn, waaronder 9 eigendommen met Asset World Corporation.