Marriott International: The St Regis brand at Chicago’s iconic Vista tower

Het project, een 101 verdiepingen tellende luxetoren, zal naar verwachting 191 hotelkamers, 393 woningen, voorzieningen en een adembenemend uitzicht op de Chicago rivier aanbieden.

Marriott International, kondigt aan dat het een overeenkomst heeft getekend met Magellan Development Group om het iconische merk St. Regis Hotels & Resorts te introduceren in Chicago. Het project zal naar verwachting 191 hotelkamers omvatten – waaronder 33 ruime suites – en 393 merkwoningen in het 101 verdiepingen tellende gebouw. Het pand, dat voorheen in aanbouw was als het luxe Wanda Vista Hotel en Vista Tower, wordt nu omgedoopt tot het St. Regis Chicago en Residences St. Regis Chicago. De eerste bewoners werden in december 2020 verwelkomd, de eerste hotelgasten worden in juli 2021 verwacht.

“Regis Chicago markeert de start van een opwindend nieuw tijdperk door een onovertroffen luxe levensstijl in een van de meest wenselijke buurten van de stad, Lakeshore East”, aldus Timothy Grisius, Global Real Estate Officer, Marriott International. “We zijn blij dat Magellan Development Group heeft gekozen om het merk St. Regis te introduceren in deze levendige gemeenschap in hartje Chicago.”

Regis Chicago zal in totaal drie torens overspannen binnen de gewilde Lakeshore East gemeenschap. Het bruisende gebied omvat een mix van woon- en bedrijfspanden, allemaal centraal verankerd door een openbaar park. Het project biedt uitgebreide uitzichten over de Chicago rivier in het noorden, Lake Michigan in het oosten, Millennial en Grant Parks in het zuiden en de Loop skyline in het westen.

“We zijn verheugd om met Marriott International samen te werken aan dit iconische project”, zegt David Carlins, CEO van Magellan Development Group. “Het merk St. Regis biedt de beste luxe diensten en voorzieningen in zijn klasse en zal een unieke ervaring opleveren voor de inwoners en bezoekers van Chicago.”

St. Regis Chicago zal verscheidene kenmerkende eetgelegenheden van de Michelin-ster van de stad bieden, met inbegrip van een restaurant met uitzicht op de rivier van Chicago. Het hotel biedt meer dan 7.670 sq ft vergaderruimte met inbegrip van een 5.000 sq fr balzaal voor zakelijke evenementen, samen met een fitnesscentrum, een full-service kuuroord, een zwembad en een terras bij het buitenzwembad.

Regis Chicago zal zowel prestige als hotelachtige voorzieningen bieden met een ongeëvenaarde levensstijl op het “beste adres” van de stad. De eigenaars zullen een speciale verblijfsingang hebben met eersteklas diensten, zoals een exclusieve amenity ruimte met buitenzwembad, lounge, theater, fitnesscentrum, privé-eetkamer, wijnproeflokaal, golfsimulator, kinderspeelplaats en een tentoonstellingskeuken.