Marriott introduceert Apartments by Marriott Bonvoy

Antwoord op de groeiende vraag van consumenten die werk en vrije tijd steeds vaker combineren. Dit nieuw aanbod stimuleert naar verwachting wereldwijde ontwikkelingsmogelijkheden. Marriott International, Inc. Kondigt haar uitbreiding aan naar accommodaties in appartementstijl met de lancering van Apartments by Marriott BonvoyTM. Het bedrijf maakt gebruik van de groeiende belangstelling van de consument onder gezinnen en vrienden die op zoek zijn naar meer ruimte voor hun verblijf, aangedreven door de vermenging van werk en vrije tijd en de wens van jongere reizigers naar ruimere accommodatiemogelijkheden.

Marriott bouwt voort op zijn 26 jaar ervaring met Marriott Executive Apartments, zijn merk voor appartementen in Aziƫ, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Met de introductie van Apartments by Marriott Bonvoy verwacht het bedrijf de groei van de portefeuille wereldwijd te vergroten en het serviced-apartment concept naar Marriott gasten in de VS en Canada te brengen.

Marriott is van plan Apartments by Marriott Bonvoy te introduceren in de hogere klasse en luxe segmenten, onderscheiden van Marriott’s bestaande extended-stay merken, met onderscheidend ontworpen producten die de lokale buurt weerspiegelen voor onafhankelijke reizigers die op zoek zijn naar meer ruimte en residentiĆ«le voorzieningen. Apartments by Marriott Bonvoy beschikt over een aparte woon- en slaapkamer, een volledige keuken en een wasmachine en droger, maar onderscheidt zich van de bestaande extended-stay merken van Marriott doordat bepaalde traditionele hoteldiensten zoals eten en drinken, vergaderzalen en winkels niet worden aangeboden. Apartments by Marriott Bonvoy zal ontwikkelaars naar verwachting de flexibiliteit bieden om nieuwe woningen te bouwen of bestaande woningen te verbouwen, met een ontwerp dat vergelijkbaar is met de succesvolle merken Autograph Collection en Tribute Portfolio van het bedrijf, die consumenten onafhankelijke, unieke hotelervaringen bieden. Apartments by Marriott Bonvoy zal worden ondersteund door Marriott’s krachtige reserveringsmotor en Marriott Bonvoy, het bekroonde reisprogramma van het bedrijf met 173 miljoen leden.

Onder reizigers en Marriott Bonvoy-leden is er een groeiend verlangen naar eersteklas accommodaties die huiselijke voorzieningen bieden wanneer reizigers werk en vrije tijd combineren om opnieuw contact te leggen met familie en vrienden. Volgens onderzoek van Phocuswright zijn drie van de vijf belangrijkste redenen om voor een huuraccommodatie in appartementstijl te kiezen: meer ruimte, toegang tot een volledige keuken en wasserij, en een huiselijk gevoel.