Marriott Bonvoy lanceert marketingpartnerschap met National Park foundation

Drive-to-vakanties en uitjes zijn een populaire optie voor Amerikanen die op zoek zijn naar lokale avonturen. Volgens de National Park Foundation wonen de meeste Amerikanen binnen 100 mijl van een nationaal park. Met 419 nationale park sites in de Verenigde Staten en ten minste een nationaal park in elke staat, kunnen Marriott Bonvoy leden een trip naar een nationaal park verdienen via de punten voor een verblijf in Marriott hotels tijdens hun reis.

“In 1916 werd de wetgeving tot oprichting van de National Park Service uitgevaardigd. De nobele visie achter de wet bood generaties Amerikanen en buitenlandse bezoekers de kans om de grootste schatten van ons land te ervaren”, aldus Brian King, Global Officer, Digital, Distribution, Revenue Strategy & Global Sales, Marriott International. “We zijn verheugd om Marriott Bonvoy leden een handige manier te bieden om road trips te plannen en historische sites en nationale wonderen te verkennen met hun vrienden en families. De kans om adembenemende landschappen in ongerepte wildernis te ervaren en ze tegelijk terug te geven aan de National Park Foundation is van onschatbare waarde en zal helpen om parken te behouden voor toekomstige avonturiers”.

Voorbeelden van nabijgelegen Marriott eigendommen in de buurt van nationale parken zijn Springhill Suites Springdale Zion National Park in Utah en Courtyard Gatlinburg Downtown en Fairfield Inn & Suites Gatlinburg Downtown in de buurt van Great Smoky Mountains National Park in Tennessee. Leden kunnen hun nationale park uitstapjes gemakkelijk plannen door de website te bezoeken, ze krijgen toegang tot reisgerelateerde artikelen van Marriott Bonvoy Traveler. Ze kunnen punten inwisselen voor jaarlijkse park passen en tot $500 waarde van de punten aan de National Park Foundation schenken. De donaties helpen NPF bij haar missie om de nationale parken van Amerika te beschermen en te verbeteren voor de huidige en toekomstige generaties.

Voor meer informatie over de National Park Foundation en het marketingpartnerschap Marriott Bonvoy kunt u terecht op https://hotel-deals.marriott.com/national-parks/.