Meet Lite – Feels Right initiatief by Parkroyal collection hotels

De Pan Pacific Hotels Group, toonaangevend op het gebied van duurzame gastvrijheid, lanceert Meet Lite, Feels Right, een groen vergaderarrangement in haar milieuvriendelijke merkhotels, PARKROYAL COLLECTION Marina Bay en PARKROYAL COLLECTION Pickering.

Ontworpen met zowel bedrijven als Moeder Natuur in gedachten, is Meet Lite, Feels Right de perfecte oplossing voor planners die een gevoel van verantwoordelijkheid hebben om de impact op ons milieu te verlichten. Dit groene vergaderpakket helpt bedrijven hun ecologische voetafdruk te verbeteren. Het pakket biedt duurzame versnaperingen, een ‘farm-to-table’ werklunch en een doelgerichte implementatie van milieuvriendelijke praktijken, zoals het uitbannen van wegwerpplastic, het serveren van gefilterd water in karaffen en het introduceren van stationaire ‘stations’ waar deelnemers zichzelf, op basis van hun behoefte, kunnen helpen aan bamboe pennen en gerecycled papier. Deze initiatieven helpen om afval te verminderen en de koolstofvoetafdruk van de vergadering te verkleinen.

Deelnemers in PARKROYAL COLLECTION Pickering kunnen zich inschrijven voor een architectuurrondleiding over de duurzaamheidsinitiatieven van het hotel of voor een pilatesles in de vroege ochtend, terwijl deelnemers van PARKROYAL COLLECTION Marina Bay de door pedalen aangedreven sapmixers van het hotel kunnen uitproberen of deelnemen aan een yogasessie bij zonsopgang of zonsondergang – om energie op te doen en te ontstressen voor, tijdens of na een lange dag.

Mevrouw Cinn Tan, Chief Sales and Marketing Officer van Pan Pacific Hotels Group: “Als hotelgroep die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zijn we verheugd om het nieuwe Meet Lite, Feels Right pakket aan te bieden. Dit initiatief is een praktisch resultaat van ons streven naar verantwoorde milieupraktijken. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van groen ondernemen. Wij zetten de standaard voor duurzaamheid in de horeca en zakelijke dienstverlening.”

PARKROYAL COLLECTION Pickering, consequent bekroond tot World’s Leading Green City Hotel, gelegen in het hart van Singapore’s Central Business District, heeft een bewezen staat van dienst inzake duurzaamheid. Het hotel-in-een-tuin beschikt over meer dan 15.000 m² weelderig groen en omvat een reeks water- en energiebesparende initiatieven, zoals regenwateropvang en zonne-energiesystemen.

Het onlangs gerenoveerde PARKROYAL COLLECTION Marina Bay doet ook van zich spreken met een keur aan groene initiatieven. Met meer dan 2.400 bomen, struiken en planten die als natuurlijke luchtzuiveraars fungeren, combineert het hotel moeiteloos design met duurzaamheid dankzij het unieke tuin-in-een-hotelconcept. Het hotel maakt ook een einde aan het gebruik van wegwerp plastic flessen door het installeren van gefilterd water systemen in alle kamers en het gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen voor alle badartikelen. Het hotel installeert tevens zonnepanelen om energie te besparen.

Boekingen voor deze zinvolle stappen op weg naar milieubewustzijn tijdens een vergadering of evenement in PARKROYAL COLLECTION-hotels lopen tussen 1 februari en 31 december 2021 en gelden voor bijeenkomsten die plaatsvinden tot 31 maart 2022.