Met deze apps vind je de leukste restaurants op vakantie

Houd jij van lekker eten en het ontdekken van nieuwe cuisines? Weet jij altijd de leukste restaurants te vinden voor etentjes? Ben jij net zo bezeten van nieuwe hotspots als sommige mensen zijn van hun telefoonhoesje iPhone 11 Pro? En ga je het liefst zo vaak mogelijk uit eten? Dan mag jij jezelf een echte foodie noemen. Een foodie is altijd op zoek naar de nieuwste foodhotspots, ook op vakantie. Maar lekker eten op vakantie kan soms nog wel eens een uitdaging zijn.

Lekker eten op vakantie

Op vakantie genieten we van een nieuwe cultuur, lokale bezienswaardigheden, onze welverdiende rust en natuurlijk al dat heerlijks dat de vakantiebestemming te bieden heeft. Maar dat kan nog best een uitdaging vormen. Veel restaurants op toeristische bestemmingen zijn niet echt de moeite waard. Het kan lastig zijn om een goed restaurant te vinden. Zo’n restaurant waar je nieuwe smaken ontdekt of waar je het liefst elke avond naar terugkeert. Met deze apps is het vinden van zo’n restaurant voortaan een eitje.

Apps voor het vinden van fijne restaurants

The Fork

Een overzicht van alle restaurants in de buurt, inclusief reviews, vind je op The Fork. Voorheen heette de app IENS en de platform wordt wereldwijd gebruikt.

HappyCow

Als vegetariƫr of veganist kan het vinden van een restaurant best een uitdaging zijn. Gelukkig vind je met HappyCow altijd de leukste vega(n) hotspots in de buurt.

Urban Journalist

De app Urban Journalist is vrij nieuw, maar ideaal om hotspots te delen met vrienden en familie. Zo weet je altijd betrouwbare tips te vinden.

Instagram

Wil je weten wat de absolute must visit hotspots zijn op jouw vakantiebestemming? Dan blijft Instagram de app om te checken. Zoek op jouw bestemming en laat je verrassen door alle tips en hotspots