Mexico’s tweede avid hotel in aanbouw in Giadalajara

IHG® Hotels & Resorts kondigde aan dat de bouw van het tweede grote hotel in Mexico van start is gegaan. De Guadalajara, die naar verwachting eind 2021 zal worden geopend, is een hotel met 124 kamers dat eigendom is van Grupo Ferran. Dit baanbrekende project bouwt voort op het momentum en de internationale uitbreiding van het fervent hotelmerk – er zijn wereldwijd meer dan 200 nieuwe fervent hotels in ontwikkeling, met Mexico’s eerste fervent hotel in Fresnillo in juni en het eerste fervent hotel in Canada dat in oktober van start gaat. Grupo Ferran heeft een tweede enthousiast hotel in ontwikkeling in Guadalajara.

Guadalajara is strategisch gelegen in het belangrijkste industriegebied (Technology Park), in de buurt van meerdere universiteiten zoals TEC de Monterrey, Universidad Panamericana en Universidad Cuauhtémoc; Ciudad Judicial; en het Akron Stadium. Guadalajara, de hoofdstad van Jalisco en de tweede grootste stad van Mexico, staat bekend als de “Mexicaanse Siliciumvallei” omdat het de belangrijkste technologische cluster van het land is, en wordt wereldwijd erkend voor de ontwikkeling van de software-industrie.

Jorge Apaez, Chief Operating Officer, Mexico, Latijns-Amerika & het Caribisch gebied, IHG: “Het merk, met zijn modern design en vriendelijke service, blijft groeien en wint aan kracht in Mexico. We feliciteren Grupo Ferran met het brengen van dit opwindende merk naar Guadalajara.”. Alfredo Fernández Patiño, Algemeen Directeur, Grupo Ferran “We zijn verheugd om te beginnen met de bouw van dit nieuwe hotel in een centraal en bloeiend deel van Guadalajara. Avid Guadalajara markeert onze eerste samenwerking met IHG, en kijken uit naar de opening van onze deuren volgend jaar”.

De avid hotels, gelanceerd in 2017, zijn een van IHG’s nieuwste merken in de midscale, mainstream categorie. Het merk is doelgericht gebouwd en biedt het type gastvrijheid dat de gasten het meest waarderen – de essentiële zaken die een verschil maken en ervaringen die precies goed aanvoelen. Gasten van enthousiaste hotels kunnen een superieur verblijf verwachten, met inbegrip van een geweldige nachtrust, grip-and-go, gratis ontbijt en naadloze technologie.

IHG begrijpt dat netheid top of mind is voor de reiziger van vandaag. De jarenlange toewijding van het bedrijf aan strenge schoonmaakprocedures omvat het IHG Way of Clean-programma dat is ontwikkeld in samenwerking met Ecolab en Diversey, beide wereldleiders op het gebied van hygiëne- en reinigingstechnologieën.