Midscale segmentleider Hampton by Hilton breidt aanwezigheid uit

Hampton by Hilton, Hilton’s upper-midscale brand opende recent 15 nieuwe locaties o.m. Hampton Inn by Hilton Petaluma in Californië, Hampton by Hilton Antwerpen Centraal Station in België en Hampton Inn by Hilton Monterrey Apodaca in Mexico.

Deze openingen versterken Hampton’s internationale voetafdruk, met 11 nieuwe hotels buiten de VS die toetreden tot de portefeuille, met primeurs in België, Noord-Ierland en München, evenals zeven nieuwe locaties in China, waar Hampton de snelst groeiende internationale brand is.

“Hampton’s consistente en de best-in-class prestaties zijn de drijvende kracht achter onze aanhoudende groei en is belangrijkste reden waarom Entrepreneur deze brand onlangs tot een van de topfranchises van de 21e eeuw uitriep”, aldus Shruti Gandhi Buckley, global head, Hampton door Hilton. “Onze sterke reputatie voor het leveren van een kwalitatieve, op waarde gerichte accommodatie voor gasten, weerspeigelt zich in een  robuuste pijplijn van maar liefst 610 hotels.”

Spotlight Property Openings: Hampton by Hilton rondde een sterke eerste helft van het jaar af met 60 nieuw hotels waaronder:  Hampton Inn by Hilton Marathon – Florida Keys: De accommodatie ligt in het hart van de Florida Keys, in de buurt van lokale bezienswaardigheden, zoals het Dolphin Research Centre en Sombrero Reef Marine Sanctuary. Gasten kunnen een verfrissende duik nemen in het zwembad, de spa en de full-service Tiki Bar van het hotel, waar heerlijke drankjes en eten worden geserveerd. Hampton Inn by Hilton Petaluma: De aanpasbare infrastructuur van  Sonoma County, Californië, is gevestigd in de historische zijmolen van Petaluma, gebouwd in 1892, in de nabijheid van een overvloed aan winkels, restaurants en brouwerijen in de buurt van het centrum van Petaluma. Hampton by Hilton Antwerpen Centraal Station:  De eerste accommodatie van het merk in België biedt gasten moderne accommodatie inclusief 63 optionele Shabbat-kamers en voorzieningen zoals koosjer ontbijt en Digital Key. Het hotel wordt omringd door winkels en eetgelegenheden en lokale bezienswaardigheden, zoals het Diamantdistrict en de Kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw. Hampton by Hilton Monterrey Apodaca: Het eerste huis met twee brands, nl Hampton en Homewood Suites by Hilton in Mexico, ideaal gelegen nabij het Plaza La Fe, met gemakkelijke toegang voor een rit naar het centrum van Monterrey en bezienswaardigheden zoals de Santa Lucia-promenade langs de rivier. Hampton by Hilton Munich city west:  Dit nieuwe, moderne hotel maakt deel uit van de groeiende aanwezigheid van het merk in Duitsland en is een primeur voor het merk in de Beierse hoofdstad. Het ligt in de buurt van lokale bedrijven, winkels en de Marienplatz, het centrale plein.

Extra Amerikaanse openingen zijn onder andere Hampton Inn & Suites by Hilton Atlanta-Buckhead Place in Georgia en Hampton Inn & Suites by Hilton Rocky Hill-Hartford in Connecticut. Het merk opende ook Hampton by Hilton Belfast City Centre in het Verenigd Koninkrijk en zeven nieuwe locaties in China.

Gasten genieten van het kenmerkende gratis warme ontbijt van het merk met gezonde opties; On the Run ™ ontbijtzakken; en gratis Wi-Fi in elke kamer. Digital Key-toegang is ook beschikbaar bij geselecteerde eigenschappen. Hampton blijft het voortouw nemen in termen van gastervaring, waarbij elk hotel in Hampton volledige tevredenheid over de 100% Hampton Guarantee® biedt.

.