Moonpop discovery

It’s a smaal pop for man, but a giant leap for popcorn! Moonpop lanceert : biologische popcorn in 3 buitengewoon heerlijke smaken.

Moonpop is nieuw op de Belgische markt en richt zich tot de bewuste consument met gezonde, biologische popcorn. Zo is popcorn vegan en glutenvrij, zorgt de mais voor gezonde vezels en werkt de kokosnootolie cholesterolverlagend. Het is dus niet alleen lekker, maar ook een gezonder alternatief dan de traditionele in olie gebakken (aardappel)chips of mierzoete popcorn. Je krijgt het beste van twee werelden: heerlijke smaken zonder een vettig randje. Ideaal voor iedereen die een lekker tussendoortje of late night snack zoekt maar zich tegelijk bewust is van wat hij eet.

Moonpop gelooft sterk in de waarden van het biolabel en bestaat in drie overheerlijke smaken.

Farmers paprika, Lovely Sweet’n Dally en Sailor seasalt. Paprika is doorheen de jaren een enorm populaire smaak geworden in de categorie van de aardappelchips. Tanners Paprika neemt je mee op een warme tocht doorheen dorre landschappen met fantastische graanvelden en zorgt voor het perfect gezonde alternatief voor chips. De fijne blend van paprika, gerookt zout en komijn komt het best tot zijn recht bij een aperitiefmoment, een afternoon bite of gewoon bij een leuke film.

Lovely Sweet’n Dally transporteert je in no time naar de heerlijke smaken van het bruisende zuiden. Hier combineren ze het luchtige van de vlinderpopcorn met een kleine crunch van gekarmeliseerde suiker en een snuifje zout. Voor je het weet is je zak op en wil je verder op ontdekkingstocht.

Wie weet kun je dat wel doen als een stoere zeebonk op de uitgestrekte oceaan. De derde smaak, Sailor Seasalt geeft je immers het gevoel van languit op een zeiljacht te liggen met het zeezout op je lippen. Samen met het zachte karakter van de mais en een fris biertje of zoete limonade waan je je zo op een heerlijke cruise.

Moonpop popcorn is beschikbaar in de winkelpunten van Delhaize, Bioplanet en verschillende zelfstandige supermarkten. Afhankelijk van de smaak in kleine zakjes van 25 tot 35 gr en in grote zakjes van 60 tot 90 gr.