Motel One Brussels ontvangt ‘handelslabel van de stad’

Duitse budget designhotelketen geprezen om prestatie op gebied van renovatie

De Brusselse vestiging van Motel One ontving op het stadhuis van de hoofdstad het ‘Handelslabel van de Stad Brussel’. De Duitse budget designhotelketen krijgt deze onderscheiding van het College van Brussel in de categorie ‘Renovatie’. De labels worden elke twee jaar uitgereikt aan handelaars die op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkelingen in de Brusselse wijk waar ze gevestigd zijn.

Opnieuw een onderscheiding voor de Motel One Group. De ‘Handelslabels’ zijn een initiatief van de stad Brussel en worden elke twee jaar toegekend aan vijftig ondernemers. Het doel van de onderscheidingen is om de zichtbaarheid van de handelszaken te vergroten en om hen in het zonnetje te zetten omdat ze meer allure en kwaliteit aan hun wijk toevoegen. De labels worden uitgereikt in zeven categorieën: ‘onthaal’, ‘verfraaiing’, ‘renovatie’, ‘kwaliteit en vakkennis’, ‘originaliteit’, ‘innovatie’ en ‘Bijzondere prijs van de jury’. De jury, onder voorzitterschap van de Schepen van Handel, bestaat uit een lid van de portefeuille Handel en de voorzitters van de handelaarsverenigingen in Brussel. De jury prees Motel One Brussel in de categorie ‘Renovatie’.

Motel One heeft inmiddels meerdere prestigieuze onderscheidingen in ontvangst genomen, zoals drie keer ‘Best Budget Hotel in Germany’ van het German Institute for Service Quality en drie jaar op rij ‘Top Budget Hotel in Germany’ van TripAdvisor. Vorig jaar won Motel One ook de ‘Grand Prix 2014’ bij de Worldwide Hospitality Awards.

Motel One Brussel – http://www.motel-one.com/en/hotels/brussels/brussels/