Motel One: inspiratie voor de volgende meeting

De mooiste tochten voor een roadtrip door Duitsland. Stadsbezoek, wandeltocht of een tochtje naar zee? Terwijl sommigen zich meer aangetrokken voelen tot het water, willen anderen elke dag iets nieuws ervaren. Met een korte road trip komen alle reizigers aan hun trekken. Van München naar Salzburg via de Chiemsee of van Hamburg via Lübeck naar Rostock: zowel in het noorden als in het zuiden is veel te zien en te beleven. De Budget Design hotelgroep Motel One biedt betaalbare en stijlvolle overnachtingen en zorgt voor een uitstekend ontbijt en eersteklas service dat dit vakantiegevoel verhoogt. De hoge mate van boekingsflexibiliteit is een extra pluspunt. Bovendien hebben gezondheid en veiligheid ook de hoogste prioriteit. Motel One heeft tevens zijn toch al hoge schoonmaakstandaard uitgebreid met extra hygiënemaatregelen om een zorgeloos verblijf te garanderen.

Tip: Alpenpanorama, waterparadijs en grote stadsflair: van München tot Salzburg

Beslissen tussen een natuurvakantie en een stedentrip? Met de 5-daagse route van München naar Salzburg met een stop bij de Chiemsee is dit niet nodig. Groene landschappen en bergwerelden trekken de bezoekers aan, net als de stedelijke flair voor stadsliefhebbers. De reis begint in München, dat veel te bieden heeft, zelfs buiten het Oktoberfest en Auer Dult om. De stad kan snel en gemakkelijk worden verkend, vooral met de fiets. Bijvoorbeeld vanuit het Motel One-Sedlinger Tor, dat direct in het centrum van de stad ligt. Hier leiden thematische rondleidingen zoals de “Zuagroaste” de toeristen van de “Prinze” naar de Lenachbrunnen. Verschillende biertuinen nodigen uit tot een korte pauze. Als u nog meer afkoeling nodig heeft, stop dan bij de kristalheldere rivier de Isar, terwijl u het beste kunt genieten van de zonsondergang vanuit Hackerbrücke, Friedensengel of Olympiaberg.

Vanuit München gaat de tocht direct verder naar Prien am Chiemsee – een paradijs voor waterratten. Wie de ‘Beierse Zee’ liever op droge afstand verkent, kan gemakkelijk een waterfiets, elektrische boot of roeiboot huren of gebruik maken van een van de officiële scheepvaartlijnen. Panoramisch uitzicht op de bergen is bij alle activiteiten inbegrepen. Het Achental Golf Resort is de perfecte tussenstop dankzij de feel-good sfeer. Als u hier nog meer cultuur wilt, kunt u het beste een omweg maken naar het kasteel Herrenchiemsee.

In Salzburg, de laatste stop van de reis, kunt u genieten van bezienswaardigheden in de stad zoals de Residenzplatz, de kathedraal of de Getreidegasse, en de beste manier om te genieten van uw verblijf in de stad is om te genieten van een stukje Sachertorte of een Mozartkugel. Tijdens de Moderne Kunstwandeling kunt u de stad van een andere kant ontdekken. Bezoekers aan de stad kunnen zich verwonderen over 14 hedendaagse openluchtinstallaties van verschillende kunstenaars tijdens een rondleiding door het Salzburgse kunstproject. En: De Salzburger Festspiele viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan en vindt in gewijzigde vorm plaats van 1 tot 8 augustus. De hele road trip in één oogopslag: https://bit.ly/3gHNYb4

Waar slapen?

Franse levensstijl ontmoet de charme van München in Motel One München-Haidhausen I Rosenheimerstraße 110 I 81669 München

Muzikale flair in Motel One Salzburg-Mirabell I Elisabethkai 58-60 I 5020 Salzburg