Motto by Hilton breaks ground in Atlanta’s old fourth Ward

Hilton gaat door met de ontwikkeling van zijn micro-hotelmerk met 7 locaties die in de komende 3 jaar zullen worden geopend en bijna 20 extra aanknopingspunten in 10 landen. Hilton vierde deze week de eerste stap op weg naar een van de eerste Motto by Hilton hotels, in de Old Fourth Ward buurt van Atlanta. De 146-kamer Motto by Hilton Atlanta Old Fourth Ward worden in 2021 geopend. Het hotel zal zich aansluiten bij Waldo’s, een modern ontwikkelingsproject voor gemengd gebruik met een waarde van 80 miljoen dollar, dat onder meer zal bestaan uit een winkel en commerciële en residentiële ruimtes.

“Terwijl we voortbouwen op Motto by Hilton’s unieke visie op de huidige levensstijl van het hotel met efficiënte microgastenkamers, die kamers voor groepsreizen, innovatieve technologie, levendige gemeenschappelijke ruimte en lokaal geïnspireerde ontwerpen en eet- en drinkgelegenheden met elkaar verbinden, zijn we verheugd om dit baanbrekende moment te vieren in Atlanta’s Old Fourth Ward”, aldus Tripp McLaughlin, hoofd van het wereldmerk Motto by Hilton.

Motto by Hilton blijft zich uitbreiden in belangrijke, stedelijke bestemmingen in de V.S. en internationaal, met zes extra bevestigde vastgoedobjecten in Brooklyn, New York; Chelsea, New York; Indianapolis; Lima, Peru; Savannah; en Washington, Washington, D.C., en bijna 20 extra actieve leads in 10 landen.

Motto by Hilton Washington D.C. City Center – opent begin 2020 in het hart van het Penn Quarter van Washington D.C., dit 245-kamerhotel ligt dicht bij populaire attracties en biedt alle kenmerken van het Motto-merk.

-Motto by Hilton Indianapolis Downtown – zal in 2021 geopend worden op Formerly, de thuisbasis van de beroemde Kahn Tailoring, dit 108-kamer hotel is een herbouwd hotel dat zich zal laten inspireren door de geschiedenis van het handgemaakte kleermakersbedrijf.

-Motto by Hilton New York City Chelsea – zal openen in 2021. Dit 374-kamerhotel biedt een authentieke buurtervaring met iconische New York City bezienswaardigheden, waaronder de Chelsea Market en de High-Line, musea, speakeasies en restaurants binnen handbereik.

-Motto by Hilton Lima Miraflores (Peru) – het hotel zal in 2022 geopend worden. Dit 155-kamerhotel ligt in de buurt van het Parque Kennedy, het centrale plein van Miraflores, met restaurants, ijswinkels, bowlingbanen, nachtclubs en bars, terwijl een markt en kunsttentoonstellingen het plein op zondag veranderen. Als nieuw toeristisch en zakelijk centrum brengt het hotel gasten en de lokale bevolking samen in een open designbar en eetzaal die zich laat inspireren door de stands van een “Mercado” (markt), waardoor een flexibele sfeer ontstaat waarin gasten kunnen werken, zich mengen of genieten van de Peruaanse gastronomie.

-Motto by Hilton Brooklyn Downtown – dit 117-kamerhotel zal in 2022 worden geopend in het bruisende centrum van Brooklyn in New York City. De modulaire bouw richt zich op reizigers die deelnemen aan de voortdurende culturele en economische renaissance van Brooklyn.

-Motto by Hilton Savannah Historic District – gepland om te openen in 2022, telt dit hotel 125-kamers en is gelegen in het Historic District van Savannah nabij de Broughton Street winkels en iconische musea. Extra vergaderruimte in Motto Commons, co-working spaces en een zwembad en bar in de stijl van een resort op het dak worden complementaire aantrekkingspunten.