Moulinex Airfryer & Grill

een 2-in-1 airfryer voor gezonde en gevarieerde gerechten

 

Heeft je geliefde of je moeder inspiratie nodig voor snelle maaltijden die lekker en gezond zijn? Dankzij de Moulinex Airfryer & Grill, de eerste airfryer die een airfryer en barbecue combineert, kan ze gezond koken met weinig of geen olie, en jouw gerechten perfect grillen zonder uren achter het fornuis te staan.

Handige en intuïtieve functies die haar leven eenvoudiger maken. Easy Fry, het 2-in-1 toestel van Moulinex, bestaat uit de combinatie van een airfryer en een barbecue. Dankzij de acht automatische kookprogramma’s kunnen verschillende gerechten bereid worden, zoals heerlijke Belgische frietjes, nuggets, gebraden kip, pizza, vlees, vis, groenten en zelfs desserts! Ze kan er trouwens ook voor kiezen om met de Easy Fry voor familie en/of vrienden te koken, want het apparaat bevat een XL tank. Die heeft een inhoud van 4,2L en is ontworpen voor 6 personen.

Hou je van mals, sappig vlees, en perfect gegaarde, vetarme groenten? Geen enkel probleem, de aluminium barbecuerooster garandeert een perfecte bereiding. Daarnaast is het voedsel twee keer zo snel gaar als in een conventionele oven, terwijl er dankzij innovatieve systemen minder energie wordt verbruikt. Verder heeft het apparaat een intuïtief digitaal bedieningspaneel met een timer van 60 minuten en een automatische waarschuwing voor optimaal gebruikscomfort.

Je hoeft ook geen uren te zoeken naar een goed idee voor een maaltijd, want de Easy Fry heeft een exclusief ontworpen digitaal receptenboek boordevol dagelijkse inspiratie!

Geniet van gezond en lekker koken in een recordtijd met de Moulinex Airfryer & Grill. De 2-in-1 Easy Fry bezit Extra Crisp-technologie, een balans tussen temperatuur en heteluchtstroom die zorgt voor goudgeel, knapperig en gezond voedsel met weinig of geen olie en 99% minder toegevoegd vet dan bij een conventionele friteuse!

Ten slotte heeft de Airfryer & Grill nog een optie om een groot aantal ingrediënten te dehydrateren voor heerlijke en gezonde snacks, zoals gedroogd fruit en gedroogde groenten.

Waarom je geliefde of je mama op Moederdag niet verrassen met een nuttig en veelzijdig toestel waarmee ze in een handomdraai heerlijke en lekkere maaltijden en gerechtjes kan bereiden ?

De Moulinex Airfryer & Grill is te koop bij Krefel, Vanden Borre, Media Markt en enkele zelfstandigen; ook op de webshop bol.com en CoolBlue