Moxy Austin Unversity debuteert voor de jonggeblevenen

 

Het eerste Moxy-hotel in Texas wordt een levendige ontmoetingsplaats in de nabijheid van de campus. Moxy Austin-University opende officieel zijn deuren als het eerste Moxy-hotel in Texas, direct naast de campus van de Universiteit in Austin. De nieuwe bestemming biedt ‘Fun Hunters’ de mogelijkheid zich uit te leven in een speeltuin die bestaat uit een hotel, een cocktailbar en een 24-uurs tacobalie die bruist van positieve energie en creativiteit.

Het nieuwe speelse Moxy hotel is ontworpen voor hen die niet beperkt willen worden tot een conventioneel hotelverblijf. Gasten krijgen toestemming om de regels te breken en verder te spelen in een leuke, levendige omgeving met bruisende sociale ruimtes binnen en buiten, stijlvolle en betaalbare kamers en een energieke scène van dag tot nacht.

Moxy Austin-University biedt 162 slaapkamers met een industriële chique stijl met in-room functies, van pluche platform bedden tot een leuk formaat werkblad, en wasknijper muren in plaats van kasten.

Op de eerste verdieping bevindt zich Bar Moxy – een ‘huiskamer’ met 150 zitplaatsen en een ‘achtertuin’ buiten, compleet met loungebanken, vuur en een interactief gastenboek dat Instagram-foto’s en video’s van Moxy-gasten over de hele wereld streamt. Bij aankomst kunnen gasten inchecken bij de bar waar ze worden begroet met een gratis ‘Got Moxy’ cocktail. De bibliotheek in de woonkamer is ingericht om te chillen en de creatieve sappen te laten stromen.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook Zombie Taco, een 24-uurs tacobalie en walk-up window waar klanten ‘een beetje kunnen leven’ en tacodromen kunnen beleven. Van burrito’s tot chips en taquito’s, Zombie Taco heeft alles waar je naar hunkert. Dit is de derde locatie van het concept na de opening naar lovende kritieken en nationale erkenning in Chicago in 2018 en Louisville in 2019.

Het bijna volledig vrouwelijke leiderschapsteam van het Moxy Austin-University wordt aangevoerd door Lynn Snyder. Snyder was co-captain van het openingsteam van Moxy Chicago, dat Marriott’s Opening of the Year award voor 2018 verdiende en internationale aandacht kreeg voor zijn ervaring en eten.

Moxy Austin-University zet zich in voor de implementatie van Marriott International’s Commitment to Clean-bedrijfsnormen en -protocollen, waaronder verbeterde gezondheids- en veiligheidsnormen.