Moxy Osaka Shin Umeda

Genesteld te midden van een van de belangrijkste stadscentra in Osaka, zoemend met een houding die niet altijd de regels volgt, opende het 288-kamer Moxy Osaka Shin Umeda officieel de deuren. Marriott’s International’s gedurfde ervaringsgerichte merk, biedt het nieuwe hotel leuke, speelse en stijlvolle ervaringen, ontworpen om de gasten alles te geven wat ze willen en niets wat ze niet willen, dit door middel van levendige gemeenschappelijke ruimtes en een pittig drank- en voedselaanbod.

Gunstig gelegen in de wijk Umeda, een van de belangrijkste stadscentra van Osaka, ligt Moxy Osaka Shin Umeda op slechts vijf minuten lopen van het station van Fukushima. Bereikbaarheid is de sleutel, en dit maakt het ideaal zowel voor reizigers die komen om te ontspannen of te werken. Toeristische attracties en winkelgebieden in Osaka liggen om de hoek en de omliggende prefecturen, waaronder Kyoto en Nara, niet ver daarbuiten.

Het chique ontwerp van Moxy Osaka Shin Umeda creëert een omgeving die zowel de moderne reiziger als de lokale bevolking aanspreekt en is een eerbetoon aan de bruisende stad Osaka. De esthetiek van het hotel is geïnspireerd op een combinatie van de modieuze kunst van Umeda en de unieke uitingen van het lokale Fukushima, bekend als de “mechanische arcade” die ooit de ontwikkeling van de Japanse elektronische industrie ondersteunde. De 288 gastenkamers zijn slim ontworpen om de ruimte te maximaliseren en de gasten flexibiliteit geven om de kamer aan te passen aan hun behoeften. Elke kamer is uitgerust met de nieuwste technologie met een 55-inch flatscreen-televisie, razend snel en gratis Wi-fi, overvloedige USB-poorten, bewegend geactiveerd LED-geleidingslicht en verlichte glazen panelen om sfeer toe te voegen. De kenmerkende Bar Moxy doet dienst als incheckbalie van het hotel, waar gasten bij aankomst worden begroet met een gratis ‘Got Moxy’-cocktail. Het Terras, een buitenruimte waar ‘Fun Hunters’ kunnen eten, drinken en socializen, bruist van de energie. De Lounge toont zijn charmes door zijn graffitikunstmuren, moderne meubels en sfeerverlichting, ideaal voor bijeenkomsten, speciale evenementen of ambachtelijke cocktails, terwijl Grab and Go de gasten in staat stelt om dag en nacht hun verlangens te bevredigen. Gasten kunnen nieuwe energie opdoen met de roze Moxy bokszak in het 24-uursfitnesscentrum van het hotel, dat ook is voorzien van turntoestellen, spinningfietsen en een volwaardige fitnessruimte.

“Anders dan al het andere in het Umeda district, zal Moxy Osaka Shin Umeda’s lokaal geïnspireerde ontwerp en toplocatie in een van de belangrijkste hubs van Osaka City de sfeer van de lokale Fukushima tot leven brengen door middel van de goed ontworpen ruimtes naast de nieuwste technologie, waardoor reizigers werk en spel kunnen combineren – allemaal tegen een betaalbare prijs”, zegt Thomas Vidal, General Manager, Moxy Osaka Shin Umeda.