Nagenoeg alle medewerkers Tiu Tikida gevaccineerd

Meer dan 98% van de medewerkers van de zes hotels van Riu Tikida, in Marokko, zijn gevaccineerd –             De enkele dosis van het vaccin is toegediend in de hotels zelf

Begin juli is gestart met het vaccineren van de medewerkers van de zes hotels Riu Tikida. Hiermee wordt toeristen, die deze geweldige bestemming bezoeken, extra veiligheid geboden. De vaccinatiecampagne loopt ten einde nu in de hotels Riu Tikida Palmeraie, Riu Tikida Beach, Riu Tikida Dunas, Riu Tikida Garden, Riu Palace Tikida Taghazout en Riu Palace Tikida Agadir tezamen meer dan 98% van de medewerkers gevaccineerd is. Dit percentage betekent dat 100% van de medewerkers, die zich binnen de leeftijdsgroepen voor vaccinatie bevinden, hun dosis heeft ontvangen. De resterende 2% krijgt het vaccin zodra hun geboortejaar in het vaccinatieproces wordt opgenomen.

Riu Tikida Palmeraie : Het toegediende vaccin is Johnson & Johnson, waarvan slechts één dosis nodig is om te beschermen tegen COVID-19. De vaccins zijn toegediend in de hotels zelf, waar de juiste voorwaarden daarvoor waren gecreëerd. De vaccinaties zijn uitgevoerd door bevoegd personeel van het Ministerie van Gezondheid van Marokko.

Riu Palace Tikida Taghazout : Gasten kunnen nu genieten van een vakantie in Marokko met de beste veiligheidsgaranties. Naast de vaccinatie van de medewerkers beschikken de hotels over het “Welcome Safely”-certificaat van de Marokkaanse overheid en de 17 veiligheidsprotocollen die RIU op effectieve wijze toepast in al haar hotels. Dit alles is in het werk gesteld zodat de gasten in een veilige omgeving kunnen genieten van de vele wonderen van deze bestemming.

Riu Palace Tikida Agadir : De zes hotels bieden goede faciliteiten met alles voor een vakantie met het gezin, partner of vrienden. Deze verscheidenheid aan doelgroepen is mogelijk door het brede aanbod aan gastronomie en entertainment. Bovendien beschikken de hotels Riu Tikida Beach en Riu Tikida Garden over de kwalificatie Adults Only, met de intimiteit en exclusiviteit voor stellen en volwassenen die alleen reizen.

De Tikida Groep is in 1968 opgericht en wordt geleid door de heren Guy Marrache en Ahmed Benabbés-Taarji. De groep, met meer dan 50 jaar ervaring in de toeristische sector, vindt haar oorsprong in het inkomend toerisme en transport. Vanaf 1990 werd de aandacht verlegd naar hotels, wellbeing, golf en entertainment. De Tikida Groep beschikt over bijna 3.000 hotelkamers, voornamelijk in Marrakech, Agadir, Casablanca en Taghazout en heeft samenwerkingsverbanden met diverse leidende toeristische bedrijven in Europa. Het bedrijf heeft meer dan 2.800 medewerkers.

www.riu.com