New InterContinental hotel in Texas is een internationaal geprezen hospitality provider in het Texas Medical Center

InterContinental Hotels Group (IHG®) kondigt de opening aan van het InterContinental ® Houston – Medical Center. Ontwikkeld door Medistar Corporation, ligt dit elegante en prachtig ingerichte 354 kamers luxe hotel naast het Texas Medical Center, ‘s werelds grootste Medical Complex. Het hotel biedt ongeëvenaarde accommodatie, voorzieningen, gastendiensten en recreatieve voorzieningen.

De opvallende 21 verdiepingen van het hotel bieden 124 deluxe kingsize bed kamers, 193 deluxe koningin dubbele kamers, 37 stijlvolle suites en het merk van de wereldberoemde Club InterContinental Lounge die een combinatie van zeer persoonlijke service en exclusieve privileges. Er is tevens een Mediterraan restaurant, Safina Restaurant & Bar, een buitenzwembad en een ultramodern fitnesscentrum. Het hotel heeft ook 18.000 sq ft aan vergaderruimte en een grote balzaal van 7.646 sq ft. Een extra 6.000 sq ft pre-functie ruimte voor evenementen, een terras en een mezzanine aanvullend terras bij het zwembad zijn eveneens voorhanden. Hierdoor combineert het hotel de grootste conferentieruimte op de campus van Texas Medical Center.

Elie Maalouf, Chief Executive Officer, Amerika, IHG: “InterContinental Houston – Medical Center is een uitzonderlijke aanvulling op de portfolio van het luxe merk. Het wereldwijde InterContinental’s erfgoed en onze unieke ervaring creëert hier de ideale bestemming voor de gasten en patiënten op zoek naar luxe accommodaties en high-touch gastvrijheid naast wereldklasse medische wetenschap en zorg. ”

InterContinental Houston-Medical Center is eigendom van Medistar en wordt beheerd door IHG. Medistars, een van de toonaangevende vastgoedontwikkeling bedrijven in de Verenigde Staten, is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, financiering, acquisitie en de bouw van de gezondheidszorg, commerciële, gastvrijheid en multifunctionele landelijke projecten. Texas Medical Center (TMC), de thuisbasis van Texas Children’s Hospital en de Universiteit van Texas MD Anderson Cancer Center, biedt meer dan 9200 bedden en is het grootste medische complex in de wereld met 10 miljoen patiënten.

InterContinental Hotels & Resorts, het grootste luxe hotel merk ter wereld, beleeft een spannende groei in de Verenigde Staten, met de recente openingen in Houston, San Diego, Los Angeles, Washington, DC en Minneapolis, en een nieuw hotel in ontwikkeling in Bellevue. Het merk vierde onlangs de opening van het 200ste InterContinental hotel, het InterContinental Shanghai Wonderland, een 18 verdiepingen tellende resort gebouwd in een verlaten steengroeve. Met meer dan 200 InterContinental hotels geopend wereldwijd en 60 in de wereldwijde pijplijn, blijft IHG zijn portfolio wereldwijd uitbreiden in de meest gewilde bestemmingen.