NH Hotel group onthult NH+ Business

Een nieuw initiatief met exclusieve voordelen voor B2B-klanten

 

In het kader van haar verbintenis om flexibele en efficiënte oplossingen te blijven bieden die zijn afgestemd op de veranderende behoeften van bedrijven, heeft NH Hotel Group NH+ onthuld, een programma dat speciaal is opgezet om bedrijven te ondersteunen door hen exclusieve voordelen te bieden die zullen groeien naarmate het aantal overnachtingen via het NH+ platform wordt verwerkt.

Registratie voor het programma is gratis. Eenmaal geregistreerd bij NH+ Business, krijgen gebruikers automatisch toegang tot een van de vier programma categorieën (Smart, Advanced, Master of Elite) en de daarbij behorende exclusieve online voordelen, afhankelijk van het aantal overnachtingen in de hotels van de Group. Hoe meer overnachtingen, hoe meer voordelen.

NH Hotel Group hecht veel belang aan het voldoen aan en overtreffen van de behoeften van haar B2B-klanten en heeft daarom in de afgelopen maanden haar ervaringspropositie in het segment meetings, incentives, conventies en tentoonstellingen (MICE) opnieuw ontworpen, met als doel te voldoen aan hun eisen en de veiligheid van gebruikers en werknemers te waarborgen.

Om het herstel in het segment te blijven stimuleren, heeft de keten een hele reeks verschillende voorstellen en initiatieven ontwikkeld, waarvan de belangrijkste zijn

-Outdoor Spaces by NH – het initiatief waarbij NH Hotel Group haar klanten de mogelijkheid biedt hun evenementen te vieren in enkele van de spectaculaire openluchtruimten die aan haar hotels zijn verbonden, ongeacht de aard van de vieringen. .

-Smart Spaces by NH – een nieuwe en innovatieve service waarmee B2B-klanten van de keten kunnen werken en kleine zakelijke bijeenkomsten kunnen organiseren in afgelegen gebieden van uniek gelegen hotels en gebruik kunnen maken van het volledige spectrum aan hotelgemakken en -diensten.

-Luxury Buyouts by NH – dit initiatief biedt exclusief en volledig privégebruik van enkele hotels en ruimtes van de Group. Het is een zeer flexibel pakket dat aan de behoeften van elke klant kan worden aangepast. Het concept omvat een uitgelezen selectie van hotels waar de klant wordt opgevangen door een ervaren team dat zich volledig wijdt aan het vervullen van zijn behoeften.

-Hybrid Meetings by NH – de organisatie van hybride vergaderingen en congressen, met inachtneming van gezondheidsprotocollen, op de mooiste locaties. De Groep heeft een reeks technologische innovaties ingevoerd om de virtuele planning van evenementen te vergemakkelijken.