NH Hotel opent zijn eerste vijfsterrenhotel in Kopenhagen

Het eerste vijfsterrenhotel van NH Hotel Group in Denemarken zal buitengewone ervaringen bieden aan ongeveer 150.000 gasten per jaar van over de hele wereld. NH Collection Copenhagen is gevestigd in een uniek historisch en duurzaam gebouw in de pittoreske wijk Christianshavn, waar u zowel van het bruisende stadsleven kunt genieten, maar ook van rustige, ontspannen momenten. Er is iets interessants voor iedereen: van het bekijken van panoramische uitzichten over Kopenhagen tot het verkennen van de vele bezienswaardigheden en aanbiedingen van de wijk.

NH Collection Copenhagen is een van de weinige 5-sterrenhotels in Kopenhagen. In het pand kunnen gasten gepersonaliseerde diensten, de geschiedenis van de locatie en authentiek design ervaren, vanaf het allereerste moment dat ze aankomen. Het hotel beschikt in totaal over 394 kamers en suites, twee restaurants, hotelbar, loungeruimte, zeven flexibele zalen voor kleinschalige tot grootschalige bijeenkomsten tot 252 personen in een inspirerende omgeving met uitzicht op de haven, parkeergelegenheid, fitnessfaciliteiten en ontspanningsruimte, directe toegang tot de waterkant en nog veel meer.

U kunt genieten van een ontbijt terwijl u langzaam wakker wordt met de rest van de stad. s Avonds kunt u dineren in het restaurant van het hotel, Tablafina, dat de bekende Spaanse tapas combineert met lokale seizoensgebonden ingrediënten. Tablafina heeft ook een wijnbar met speciaal geselecteerde wijnen van de eigen sommelier van het hotel.

Het interieur is geïnspireerd op de industriële en kosmopolitische sfeer van de stad en haar levendige haven. Een warme, vriendelijke en eclectische sfeer wordt verenigd met Scandinavisch vakmanschap en exclusiviteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stoffen, houten en koperen details. De stijl is in warme tinten met een Scandinavische uitdrukking, waarbij aandacht is besteed aan details zoals visgraattegels, een elegant kleurenspel in de badkamer en speciaal ontworpen meubilair in het hele hotel. De kamers zijn ingericht met grote ramen, die naast uitzicht ook zorgen voor een grote en natuurlijke hoeveelheid licht.