NH Luxemburg

presenteert een moderne uitstraling na uitgebreide renovatie

 

Na een paar maanden van renovatie is NH Luxemburg opnieuw geopend met een lichte, nieuwe look. De renovatie omvatte niet alleen de kamerontwerpen, maar ook de bar, het restaurant, de lobby en meerdere vergaderzalen, Kortom, in alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn nieuwe ontwerpen geïmplementeerd. . Gasten kunnen nu volop genieten van alles wat het hotel te bieden heeft; kamers en diensten van hoge kwaliteit op een geweldige locatie.

“We zijn erg blij met het resultaat”, zegt General Manager Christoph Schumacher. “Het hotel ziet er op zijn best uit. We zijn al bijna 25 jaar het favoriete hotel voor zakelijke klanten, zakenreizigers en vliegtuigbemanningen en we hopen dat onze vele terugkerende gasten met plezier nog eens 25 jaar terugkomen om onze gastvrijheid te ervaren. Altijd een genoegen – dat is waar wij als NH Hotels voor staan.”

Alle 148 Standaard en Superior kamers kregen een volledige herinrichting om beter aan te sluiten bij de behoeften van de moderne reiziger. De look is geüpdatet met details van lichtgekleurd hout en lederen hoofdborden. Alle kamers zijn voorzien van het comfortabele ‘NH Sleep’ matras voor een heerlijke rust na een lange dag reizen of vergaderen. De badkamers hebben nu een eigentijdse uitstraling met grijze stenen tegelwanden en een ruime inloop- en regendouche. Volgens de NH-normen zijn de kamers ook voorzien van o.m. een haardroger, een bureau, een LED/LCD-flatscreen-televisie, een minibar en gratis WiFi. De gemeenschappelijke ruimtes hebben ook een make-over gekregen: de lobby en de bar zien zijn ruim en uitnodigend, in het restaurant tonen prachtige foto’s de beroemde lokale bezienswaardigheden. Het hotel biedt ook zes multifunctionele vergader- en evenementenruimtes voor maximaal 110 personen met een persoonlijke beschermingsmasker en maximaal 55 personen op basis van een veilige afstandstoel.

Ideale locatie : Het hotel is al vele jaren populair, niet alleen vanwege de goede service, maar ook omdat de locatie zeer centraal ligt. Het ligt op slechts vijf minuten van de luchthaven van Luxemburg en dicht bij het stadscentrum (8 kilometer). Het hotel is niet alleen goed bereikbaar vanaf de snelweg en het vliegveld, maar heeft ook een groene omgeving. Het beroemde ‘La Petite Suisse’ bos ligt om de hoek, evenals de schilderachtige ‘Route du Vin’.

NH Hotel Group heeft verschillende aanpassingen gedaan aan de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Het “Feel Safe at NH”-certificaat omvat de digitalisering van de hoteldiensten, aangepaste desinfectieprocessen, de implementatie van sociale afstandsstandaarden en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat daarom altijd voorop tijdens een verblijf of vergadering in een NH-hotel, zonder afbreuk te doen aan de dienstverlening en de gastvrijheid.