Nieuw assortiment Rio Mare

Rio Mare breidt zijn meeneemassortiment Insalatissime uit tot groot genoegen van al wie dol is op de Italiaanse smaken! Gezond, lekker en klaar om van te genieten.

Drie nieuwe verleidelijke recepten in een formaat van 220g. Op vraag van 60% van de consumenten, breidt Rio Mare vanaf mei 2016 zijn assortiment Insalatissime uit met drie nieuwe heerlijke recepten in een verpakking van 220g. In een handige verpakking stelt Rio Mare drie Italiaanse recepten voor zonder conserveermiddelen, die de unieke smaak van Rio Mare-tonijn combineren met die van heerlijke groenten: een traditionele Niçoise-slaatje (Insalatissime Niçoise), een couscous waarin het Middellandse-zeegebied en het Oosten in harmonie samensmelten (Insalatissime Couscous) en de altijd populaire pasta (Insalatissime Pasta).

Een gezonde, smakelijke en handige maaltijd, klaar om van te genieten. Je hoeft je lunch niet de avond tevoren te bereiden of nog snel naar de winkel te hollen. De productlijn Insalatissime in formaat 220g is een volledige, gezonde en heerlijke maaltijd die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Een portie stemt overeen met een evenwichtige maaltijd waarin de proteïnen van een kwaliteitstonijn worden gecombineerd met zetmeelproducten en heerlijke groenten. Dankzij een stevige verpakking met een hersluitbaar deksel en een geïntegreerde vork voor extra gebruikscomfort, kan je genieten van de drie nieuwe Insalatissime-recepten op het werk, in het park, op het strand of onderweg naar je vakantiebestemming.

De salades Insalatissime Pole &Line (met de hengel gevist)

Met respect voor het engagement van het merk kunnen de Insalatissime van Rio Mare prat gaan op de erkenning als product van ‘verantwoorde kwaliteit’. De vismethode Pole & Line (met de hengel gevist) is een bijna artisanale vismethode, die meestal dicht bij de kust wordt toegepast. De vissers gebruiken geen grote netten, maar laten hun hengels neer in het water, waardoor ze niet onnodig andere vissoorten vangen. Het teruggrijpen naar deze manier van vissen verzekert bovendien de tewerkstelling van een groot aantal lokale vissers op de Malediven en de Salomonseilanden.

Dankzij Rio Mare is de activiteit in de ‘Pole & Line’ visgebieden verhoogd en wordt de stabiliteit van de sector verzekerd, waardoor kleine, lokale, industriële structuren een nieuw elan krijgen.