Nieuw Dual branded EVEN hotel en Staybridge suites downtown Seattle

Noble Investment Group en InterContinental Hotels Group kondigen de opening aan van het dual-branded EVEN® Hotel en Staybridge Suites® hotel in het centrum van Seattle. De campus ligt in het hart van South Lake Union Market in Seattle. South Lake Union is ook een hub voor life sciences en biotechnologie-organisaties zoals het Fred Hutchinson Cancer Research Center, het Allen Institute for Brain Science en de University of Washington School of Medicine.

EVEN Hotels is het eerste hotel met wellness als kern om zich relaxed en ontspannen te voelen. Het 123 kamers tellende EVEN Hotel Seattle – Downtown / South Lake Union biedt een Athletic Studio van wereldklasse met eersteklas cardio-, stretch- en krachttrainingsapparatuur. De kamers zijn voorzien van een fitnesszone en grote verscheidenheid aan kamer- en breed scala werkruimte. Het Cork & Kale cafe biedt gezonde en heerlijke gerechten, naast op bestelling gemaakte opties voor ontbijt en diner. Het hotel beschikt ook over meer dan 2000 sq ft aan vergaderruimte.

De Staybridge Suites zijn specifiek ontworpen voor zakenreizigers. Het Seattle Staybridge Suites – Downtown / South Lake Union heeft 112 kamers in stedelijke stijl en beschikt over een 24-uursbusinesscentrum en een 24-uurs fitnesscentrum .