Nieuw eco-hotel Les Sorbiers en restaurant En Face de l’île Hastière openen op 1 augustus

Een hotel? Veel meer dan dat! Nouvelle Hôtellerie pakt uit met een concept dat perfect aanleunt bij de tijdgeest: milieuvriendelijk, gezellig én familiaal … Pure magie! Geluk, daar bij de waterkant? Dat vind je op amper een uur en een kwartier van Brussel. Ver weg en zo dichtbij.

Toerisme vindt zichzelf opnieuw uit. In België (Ardennen) blijkt dat duidelijk uit het gloednieuwe project van Nouvelle Hôtellerie (Les Tourelles, Plein Ciel). Vanaf begin augustus krijgt een oud kasteel na een grondige renovatie nieuw leven. Het is het kasteel van de familie Boël én gewezen vakantiedomein van de socialistische ziekenfondsen.

Ben je op zoek naar een authentieke plek? Vol van rust en natuur? Een plaats die safe & fun is voor een zorgeloze vakantie waar ontdekkingen, een verfijnde keuken en oeverloze ruimte samenkomen? Liefst 17 hectaren aan de Maaskant, een ontdekkingseiland, een streek waar de natuur nog wild en ongerept is, met adembenemende landschappen en fraaie villa’s in de typische stijl uit het Maasbekken: Les Sorbiers en Hastière hebben alles om je te verleiden. Een familiaal adresje bij uitstek voor een warm weerzien, om er helemaal uit te zijn en weer de natuur in te duiken.

KERNCIJFERS : Restaurant “En Face de l’Île” by Nicolas Valanchon: 80 couverts – Hotel Les Sorbiers – 32 tweepersoonskamers en beverburchtkamers voor de kids (5 tot 12 jaar), opgevat als een “leuke slaapzaal” voor een heerlijk samenzijn – 3 seminarie/feestzalen voor 12 tot 100 personen met een oppervlakte tot 120 m², waaronder een prachtige orangerie aan de Maaskant – Gastenverblijf La Maison Blanche voor maximum 57 personen – 17 hectaren, waaronder het privé-eiland van Androssart – een beschermd gebied in een Natura 2000-reservaat.

Nouvelle Hôtellerie bestaat al meer dan 25 jaar. De groep staat bekend om zijn uiterst familiale aanpak en heeft 3 hotels en 2 vakantiehuizen, in Frankrijk, Zwitserland en nu ook in België. De 55 medewerkers worden gedreven door waarden zoals kwaliteit en professionaliteit, verbondenheid, duurzame en lokale ontwikkeling, plezier en ontspanning. Geen wonder dat de 230 aandeel- en obligatiehouders geen dividenden ontvangen: ze zetten zich persoonlijk in voor dit project waar welzijn en gezelligheid de boventoon voeren!

www.lessorbiers.be