Nieuw in de hotelwereld: de babyconcierge

Zorgeloos op reis met een baby van een paar maanden oud? Dat kan met een Baby’s First (Beach) Holiday: een familievakantie inclusief een volledig uitgeruste familiekamer, babyconciërgeservice, menukaart met gepureerde hapjes, babycrèche én diner voor twee inclusief babysit.

Travelling light

Voor het eerst op vakantie met een kleintje betekent voor veel nieuwbakken ouders een ‘heel gedoe’. Reizen met alleen handbagage lijkt verleden tijd en de koffers puilen uit van de luiers, flessenwarmers, babyfoons, thermometers, draagzakken en kant-en-klare babyhapjes. Omdat de Martinhal hotels & Resort ‘kindvriendelijk’ in hun DNA hebben staan, bedachten ze het concept ‘Martinhal Baby’s First Holiday’ waarbij een speciale babyconciërge klaarstaat met alle benodigdheden op babygebied – free of charge.

Vers gepureerd door de chef

Als je een Martinhal restaurant binnenstapt dan wordt er eerst gezorgd voor de allerkleinsten, een babystoel wordt bijgeschoven, kinderbestek klaargelegd en een slabbetje wordt aangedaan door het personeel. Alle restaurants beschikken daarenboven over menu’s voor alle leeftijden en voor de allerkleinste gasten tovert de chef graag vers gepureerde groente- en fruitpurees. Zelfs die lang geplande romantische ‘tête-à- tête’ voor de ouders behoort tot de mogelijkheden dankzij de babysit van het hotel.

Baby Swim

Ouders en baby’s springen tijdens de Baby Swim samen voor het eerst het diepe in. Zo beleven de kleintjes onder professionele begeleiding en in kleine groepjes, op een ontspannen manier hun eerste wateravontuur.

Meer info: www.martinhal.com/sagres/for-kids/

Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin. www.martinhal.com