Nieuw Indigo hotel in The Big Easy

Toonaangevend boetiekhotelmerk van IHG Hotels & Resorts blijft groeien met robuuste pijplijn voor Noord- en Zuid-Amerika, waaronder New York en Latijns-Amerika

IHGHotels & Resorts kondigt aan dat de bouw van het nieuwe Hotel Indigo New Orleans – French Quarter in volle gang is. Hotel Indigo New Orleans – French Quarter wordt een van de nieuwste hotels van Hotel Indigo, na de recente opening van het Hotel Indigo Columbus at Riverfront Place en Hotel Indigo Miami Brickell.

Het merk Hotel Indigo blijft groeien met een wereldwijde pijplijn van 104 nieuwe hotels en 127 hotels die nu open zijn. In Noord- en Zuid-Amerika staan 29 nieuwe hotels in de pijplijn van het merk, met de bouw van meerdere nieuwe hotels zoals Lima / Miraflores, Peru; Tulum, Mexico; New York City’s World Trade Center gebied; en Silverthorne, Colorado.

Hotel Indigo New Orleans – French Quarter, dat naar verwachting later dit jaar wordt geopend, ligt in het centrale zakendistrict van New Orleans, direct langs ‘s werelds oudste doorlopende tramlijn. Het 10 verdiepingen tellende hotel beschikt over meerdere vergaderruimten, een fitnesscentrum en 143 boetiekkamers die het kenmerkende feestgedruis van New Orleans oproepen. De unieke traditie van de “second line” hotelbar en eetgelegenheid, Common Interest, zal gasten en de lokale bevolking een eigentijdse draai bieden aan de traditionele keuken van New Orleans in een levendige omgeving, de hele dag door, op steenworp afstand van de historische St. Charles Streetcar-lijn en het wereldberoemde French Quarter. Het merk Hotel Indigo is al bekend en geliefd bij reizigers naar New Orleans, met het bestaande Hotel Indigo New Orleans Garden District dat hoog wordt gewaardeerd door gasten van over de hele wereld.

Geïnspireerd door de kleuren, texturen, geschiedenis, gebouwen en mensen die deel uitmaken van elke buurt, viert Hotel Indigo deze elementen om elke gast onder te dompelen in een unieke lokale ervaring, die hun nieuwsgierigheid prikkelt vanaf hun aankomst tot hun verblijf op de kamer, dineren, en verder. Andere langverwachte openingen voor het merk in Noord-Amerika dit jaar zijn locaties in het centrum van Vancouver, Washington; het centrum van Omaha, Nebraska; Houston; en New York City. Het 128 kamers tellende Hotel Indigo NYC Downtown – Wall Street wordt naar verwachting in de late herfst van 2021 geopend met een bar op het dak en zal een ideale ligging hebben vlak bij Wall Street en in de buurt van South Street Seaport, met al zijn luxe winkels en restaurants.