Nieuw Kimpton Hotels & restaurant in Texas

Kimpton® Hotels & Restaurants kondigt een nieuw partnerschap aan binnen Houston’s kosmopolitische ontwikkeling voor gemengd gebruik, Laneways, ontwikkeld door de toonaangevende lifestyle- en vastgoedontwikkelaar Caydon. Het project, dat Kimpton’s aanwezigheid in Texas uitbreidt, wordt het eerste boetiekhotel in Midtown en zal eind 2022 worden geopend.

Het hotel ligt in de buurt van het centrum en in het hart van de Innovation Corridor van Houston en biedt gemakkelijk toegang tot de iconische attracties in Houston, zoals de Galleria Mall, het museum en de theaterdistricten van wereldklasse, evenals het Minute Maid Park en het Reliant Stadium. Belangrijke zakelijke locaties, waaronder het Texas Medical Center en het Convention Center, liggen ook op korte afstand van het hotel.

Met 204 ruime kamers, zal het hotel een signature restaurant, een café, een uitgestrekt zwembad en een bar op het dak huisvesten met een spectaculair uitzicht op de stad. Er is ook meer dan 14.000 sq ft aan indoor-outdoor vergaderruimte beschikbaar.

Laneways strekt zich uit over drie stadsblokken en wordt een opvallende ontwikkeling van 2,5 miljoen sq ft voor gemengd gebruik met meergezinswoningen, Drewery Place – de eerste hoogbouw woontoren van Midtown, een detailhandel op de begane grond, openbare buitenruimtes en beloopbare straatjes met winkels, bars, koffiehuizen en kunstgalerieën.

Het hotel zal zich aansluiten bij twee andere Kimpton hotels in Texas; het Kimpton Hotel Van Zandt in Austin en het Kimpton Pittman Hotel in Dallas dat in de zomer van 2020 zal openen.