Nieuw lifestyle experience hotel in Maasmechelen: Terhills hotel

De hotelgroep Different Hotels opent begin 2015 het Terhills Hotel op de gelijknamige Terhills site. Dit nieuwe lifestyle experience hotel zal zich vestigen in het voormalige hoofdgebouw van de steenkoolmijn in Eisden, deelgemeente van Maasmechelen.

Terhills Hotel, een lifestyle experience  : Het Terhills Hotel bezoek je niet, je beleeft het. Een inspirerend nieuw hotel gevestigd in het voormalige hoofdgebouw van de steenkoolmijn in Eisden, deelgemeente van Maasmechelen. Een cocktail van mode, natuur, comfort en culinair genieten zorgen voor een onvergetelijk lifestyle experience: het goede leven in zijn oorsprong.

De neo-classicistische barokstijl van het gebouw laat het industrieel verleden herleven. Met de Franse tuinen als groene loper naar het naastgelegen Maasmechelen Village of als toegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen. Zestig stijlvol ingerichte luxe kamers, waarvan zeven suites, verdeeld over vier verdiepingen. Een cosy elegante bar met loungecorners, voor een goede cappucino, creatieve cocktail, afternoon tea en zoete en hartige gerechtjes van het buffet. Spa behandelingen als gelaatsbehandelingen, manicure en relaxerende of sportieve massages – in het aanbouw zijnde wellness centrum – maken deel uit van de lifestyle experience.

Limburgse vormgeving & interieurinrichting: Limburgse ontwerpers werden benaderd voor de realisatie. De architectuur en vormgeving zijn van de hand van Simoni Architecten (www.simoni.be) uit Hasselt die moderne en strakke lijnen hebben aangebracht in het neo-classsicistiche barokstijl gebouw. Het interieur, zoals de meubelen, home accessoires en interieur textiel, zijn verzorgd door Dôme Deco uit Dilsen-Stokkem. www.domedeco.com

Different vergaderen bij Terhills Hotel: Terhills Hotel is een veelzijdige locatie voor zakelijke meetings. Je kunt er de natuur in voor een teambuilding of brainstorm. Wakeboarden of waterskiën bij Terhills Cablepark, een bezoek aan Euroscoop, shoppen in Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping of een chocolade-, cocktail- of lifestyleworkshop in het hotel zijn mogelijk.

Het projectgebied Terhills situeert zich in het noorden van de gemeente Maasmechelen, in het zuiden van de stad Dilsen-Stokkem en in de perimeter van het Nationaal Park Hoge Kempen. De site, een gebied van circa 365 ha, kent een verleden als industriële site voor mijn- en grindontginning.

“ Zuurstof voor groei!” LRM is als impact gedreven investeringsmaatschappij de katalysator achter de herbestemming van het gebied. Het omvat een vakantiepark, kmozone, woningen, wellness en een hotel. LRM bouwt mee aan kwalitatieve communities rond de Limburgse sectorclusters. De activiteiten van LRM dragen op die manier bij tot duurzame en inclusieve jobcreatie. www.lrm.be

Terhills Hotel – Zetellaan 68 – 3630 Maasmechelen – www.terhillshotel.com

 

Het Terhills Hotel maakt deel uit van de van oorsprong Belgisch-Limburgse hotelgroep Different Hotels met totaal 11 hotels in Limburg en Antwerpen; Ecu Hotel Genk (1993), Hotel Atlantis Genk (2004), Eurotel te Lanaken (2006), Carbon Hotel Genk (2008) en Eburon Hotel Tongeren  (2008), Mardaga Hotel As (2010), M Hotel Genk (2012), Antwerp City Center Hotel (2012),  De Barrier  Houthalen (2013). Different Hotels opent begin 2015 het tiende hotel, Terhills Hotel te Eisden (Maasmechelen) en in mei 2015 een budget hotel in het centrum van Hasselt. De hotels van de holding hebben elk hun eigen identiteit, zijn onafhankelijk en elk different! www.differenthotels.com