Nieuw Radisson hotel in UNESCO-literatuurstad Oeljanovsk in West Rusland

Radisson Hotel Ulyanovskis is ideaal gelegen in het hart van de stad, dicht bij de belangrijkste administratieve en zakelijke centra. Dit luxe, full-service hotel met Scandinavisch geïnspireerde gastvrijheid biedt gasten de mogelijkheid om deze historische stad te ontdekken, gelegen aan de oevers van de Wolga. Oeljanovsk is sinds 2015 uitgeroepen tot UNESCO-literatuurstad vanwege de rijke connectie met vooraanstaande Russische schrijvers en schilders.

Radisson Hotel Group’s Area Senior Vice President, Centraal- & Oost-Europa, Rusland en Turkije, Yilmaz Yildirimlar: “We zijn erg blij om gasten uit te nodigen om dit nieuwe Radisson-hotel in het centrum van Oeljanovsk te ervaren. We hebben nu 37 hotels in gebruik en 3 in de pijplijn door heel Rusland, deze nieuwe opening versterkt onze positie als de leidende internationale hotelgroep in de regio.”

Radisson Ulyanovsk Russia is een verbouwing van een bestaand hotel met 172 stijlvolle kamers en suites, een restaurant, de Gallery, een Lobby Bar voor een snelle hap of een ontspannen cocktail, een buitenterras en een selectie van vergaderzalen. Het Galerij-restaurant is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt plaats aan maximaal 125 gasten en serveert een verscheidenheid aan heerlijke Russische en internationale gerechten.

Het hotel ligt in het historische stadscentrum en de gasten kunnen gemakkelijk genieten van de vele ontspanningsmogelijkheden, winkels, restaurants, bars, theaters en andere entertainmentmogelijkheden die Oeljanovsk te bieden heeft, waaronder een wandeling langs de oevers van de Wolga om te genieten van het prachtige uitzicht, een toneelstuk in het Ulyanovsk Regional Drama Theater meepikken of een bezoekje aan de meer dan 140 winkels in de AquaMall.