Nieuwbouwhotel voor luxueuze levensstijl in Aventura

Het nieuwe Hilton Aventura Miami, gelegen in de metropool Aventura, Floria., opende zijn deuren op 23 maart 2021. Het luxe hotel is klaar om de lokale bevolking, vrijetijds- en zakenreizigers en groepen te verwelkomen, met goed ingerichte accommodaties, een robuust culinair programma, kunstzinnige accenten, eersteklas zakelijke diensten en levendige lifestyle voorzieningen. Het 208 kamers tellende hotel wordt omringd door winkels van wereldklasse, de mooiste stranden van Zuid-Florida, golfbanen en casino’s en ligt op korte rijafstand van de internationale luchthavens van Miami en Fort Lauderdale.

Met een strakke, moderne architectuur van Prime Design Associates, omhult de smetteloze witte en grijze buitenkant van het hotel een interieur canvas van grijstinten en warme neutralen met metallic accenten. Een gestileerde artistieke aanwezigheid is duidelijk door oversized garage muurschilderingen en de zwart-wit lobby en in-room kunst doeken. De hoofdreceptie van witte marmeren vloeren, gezellige lederen lounge stoelen en een moderne glazen open haard omlijst een extravagant welkom. De goed ingerichte kamers en suites beginnen bij 406 sq ft, waarvan vele ramen van vloer tot plafond hebben en de meeste een prachtig uitzicht over Zuid-Florida bieden. Andere kenmerken van de kamers zijn een gesegmenteerd lederen hoofdeinde en moderne witte banken en bureaus, gecompenseerd door zwart-witte vloeren, accenten en kunstwerken.

Het hart van het hotel is de lobby op de zevende verdieping met uitzicht op Aventura. Op dit verhoogde dek bevindt zich het kenmerkende restaurant Gala, evenals MuseBar, Hilton Executive Lounge, The Reserve, Bibliotheek en een verhoogd zwembaddek met uitzicht op de skyline en privé cabana’s. De Executive Lounge biedt een ontspannen, zakelijke omgeving voor ontspannen brainstormsessies of sociale bijeenkomsten, met ontbijtopties, koffie en diverse snacks en drankjes. Andere hotelvoorzieningen zijn onder meer een 24-uurs fitnesscentrum, een yogastudio op de achtste verdieping, gratis WiFi, valet en zelfparkeergarage met elektrische oplaadstations.

Hilton Aventura Miami biedt meerdere eetgelegenheden, de twee kenmerkende locaties, Gala en MuseBar, zijn geïnspireerd door de rol van de Muze voor de ideeën, invloed, entertainment en inspirerende creatieve inspanningen. Gala serveert gasten ontbijt, lunch en diner met binnen- en buitenzitplaatsen en een modern, Zuid-Amerikaans geïnspireerd menu dat de liefde van Miami voor verse zeevruchten en tapas weerspiegelt. Naast Gala is er MuseBar, een bruisende bar met speciale cocktails en lichte hapjes in een verfijnde en toch pittige omgeving. De Pool Bar biedt handgemaakte salades, sandwiches en andere lichte hapjes, samen met kleurrijke cocktails. De Reserve serveert koffie en andere snacks en verfrissingen voor onderweg. Individueel bereide maaltijden zijn ook beschikbaar om op de kamer te eten of om aan bedrijven en bewoners te leveren.