Nieuwe Carrefour BIO-producten in de winkelrekken!

Gezonde en trendy producten – Lekkere en betrouwbare producten – Bovenop de bestaande 1.200 bio producten bij Carrefour

Al meer twintig jaar biedt Carrefour haar klanten een uitgebreid gamma aan bio producten. Een gamma dat vandaag meer dan 1.200 bio producten telt. Ze zijn niet alleen lekker, maar Carrefour maakt ze ook toegankelijk voor iedereen dankzij het gamma “Carrefour BIO”, dat zich aan de huidige tendensen aanpast en nieuwe trendy producten voorstelt.

De producten beantwoorden aan de vier engagementen van Carrefour BIO: Ze zijn gecertificeerd door onafhankelijke organismen – Ze zijn lekker – Ze zijn toegankelijk –  Ze bevatten gegarandeerd geen GGO, chemische meststoffen of synthetische pesticiden.  Aan het gamma, die al 1200 producten telde, zijn enkele nieuwe producten toegevoegd, zoals Belgische soepen en biologische granola.

Biologische Granola       : Granola is al een tijdje hip als ontbijt. Deze biologische granola van Carrefour BIO zit vol vezels om de dag mee door te komen. Ontdek de twee varianten. Een zoetere granola met honing en een extra crunchy mix met gepofte quinoa.

Biologische soep : Deze soep wordt gemaakt van de beste ingrediënten om de kwaliteit te bewaren. Met tomaten uit Italië, heerlijke lokale groenten en een vleugje room. De soepen zijn halfgeconcentreerd. Verdun ze dus met evenveel water en geniet van de heerlijke smaak.

Geroosterde Boekweit: Boekweit is van nature een bron van vezels en proteïne. De geroosterde zaden vormen een knapperige toevoeging aan smoothie, salade of ontbijt. Ze zijn ook geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Duo van Quinoa en Bulgur: De zaden van deze quinoa en bulgur mix zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Ze bevatten dus geen sporen van chemische meststoffen. Boordevol vezels en proteïnen zijn ze dus een goede vervanger van rijst of couscous.

Khorasan Tarwe: Deze tarwe, beter bekend als Kamut, is een oergraan. De harde tarwesoort bevat weinig zetmeel en veel gluten. Als voorvader van durum kan je het perfect gebruiken om pizza, pannenkoeken of brood mee te maken.

Niet vergeten de must have van het Carrefour BIO gamma

Bio Kokosolie: De biologische kokosolie van Carrefour is de perfecte vervanger van de traditionele vetstoffen. De olie is afkomstig uit de eerste persing waardoor er geen voedingsstoffen verloren gaan. Gebruik hem tijdens het bakken, wokken of zelfs frituren.

Lichtbruine Rietsuiker: De biologische rietsuiker van Carrefour wordt gemaakt van suikerriet dat verbouwd werd zonder kunstmeststoffen.  Omdat er geen raffinage aan het proces te pas komt, blijft de lichtbruine kleur bewaard. Gebruik de losse rietsuiker in dessert, bij je ontbijt of in de koffie. Wilt u deze producten proeven, aarzel niet Carrefour te contacteren.