Nieuwe granolasnacks van King Monty

Granolasnacks gehuld in een Belgisch chocoladejasje. Granola mag niet ontbreken op een royaal gevulde brunch- en ontbijttafel. Maar wat als granola ook de wereld van energiesnacks verovert? Het vegan chocolademerk King Monty heeft een nieuwe troonopvolger: 2 nieuwe smaken granola ondergedompeld in een rijkelijk vleugje Gentse chocolade. Naast het feit dat granola het lichaam vult met belangrijke voedingsstoffen, heeft het ook een positief effect op je energiepijl. Het ontbijt overgeslagen of eerder een hongertje op het werk? Proef de 2 nieuwe smaken en ervaar het gevoel van living like a king in a castle. Bovendien zijn deze snacks 100% plantaardig alsook lactose- en glutenvrij. Hoor jij je maag al rammelen?

Verover de wereld met de granola veenbessnack

De oorsprong van de granola cranberrywieg bevindt zich aan de oevers van romige rijstmelk. De combinatie van veenbessen, pompoenpitten, cashewnoten, zonnebloempitten, rozijnen en andere geheime ingrediënten van Moeder Natuur, creëren een royale en unieke smaak. Deze granolasnacks zijn dus ideaal voor een vegan snackbreak. Dat King Monty’s snacks niet enkel een gewin voor onze smaakpapillen zijn, wisten wij al lang, maar wacht tot je de chique roze verpakking ziet! Een streling voor het oog, een genot voor je eetlust. Hou je van veenbes en chocolade? Dan is dit zeker een must-have in jouw snackkast! Adviesverkoopprijs: € 2,99/stuk

Bemachtig de authentieke granola speculaassnack

Kan jij niet weerstaan aan de geur en smaak van speculaas? Haal dan zeker de nieuwe granola speculaassnack in huis. De crunchy biscuits worden gedoopt in een bad van donkere vegan chocolade en speculaaskruiden. Deze powersnack bevat onder andere bruine amandelen, dadels, zonnebloempitten, glutenvrije havervlokken, cacao en nog heel wat andere natuurlijke ingrediënten waar je ongetwijfeld dol op bent. Bovendien straalt de goudgele verpakking een koninklijk gevoel uit. Zit je al op het puntje van je troon om dit smaakbommetje te proeven? Adviesverkoopprijs: € 2,99/stuk

Smul als een koning van King Monty’s rijkdom

Krijg je maar niet genoeg van King Monty? Ontdek ook de andere nakomelingen van deze chocoladekoning. Zo zijn er verschillende soorten chocoladetabletten verkrijgbaar in zowel melkchocolade als pure chocolade en dit in 6 diverse smaken: Classic Cacao, Hazelnut Crunch, Pop Rice, Pure Darkness, Sunny Orange en Purest Ecuador.

Ben je een onderdaan met slechts een klein hongertje? Dan zijn alle smaken ook terug te vinden in mini-chocoladerepen. Of ben je eerder een enthousiasteling voor retro gadgets? Dan zijn de King Monty chocoladeblikken zeker jouw ding! De chocoladeblikken zijn gevuld met chocoladestaafjes om mee te roeren in een warme kop melk of om van te smullen uit het vuistje. Daarnaast kan het retro blikje nog van pas komen als decoratiestuk in je keuken. Natuurlijk kan er voor de ontbijt-lovers geen chocopasta ontbreken in de ochtend! Net als alle andere producten is ook deze King Monty chocopasta 100% vegan. Wat wordt jouw eerste King Monty proevertje? Adviesverkoopprijs grote chocoladetablet: € 2,99/stuk – Adviesverkoopprijs mini-chocoladereep: € 1,45/stuk – Adviesverkoopprijs chocolade in blik: € 4,99/stuk – Adviesverkoopprijs chocopasta: € 4,99/stuk.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Delhaize en de Bioshop.

King Monty’s troon bevindt zich dezer dagen in hartje Gent, waar Frederic Van Laethem, zoon van de oorspronkelijke oprichter Jean Van Laethem, samen met chocolatier Sean Bael op ambachtelijke wijze het bruine goud produceert. Het is ook vanop deze troon gezeten dat King Monty beetje bij beetje de wereld verder verovert. Door steevast samen te werken met lokale onderdanen (= distributeurs) heeft King Monty naast België ook al wereldwijd de volgende landen weten toe te voegen aan zijn koninkrijk: Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Hongarije, Griekenland, Dubai, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland.