Nieuwe Guangzhou: energieke en cultureel verrijkte ruimtes

Hyatt Hotels Corporation kondigt de opening aan van Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng. Het 408 kamers tellende hotel, dat ook serviced apartments omvat, is centraal gelegen in de Zengcheng National Economic and Technological Development Zone van oostelijk Guangzhou. Gasten kunnen gemakkelijk een bezoek brengen aan de aangrenzende Guangzhou Zengcheng Hopson One winkelcentra en kantoren, en het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van Guangzhou East Transportation Hub, die gemakkelijke toegang biedt tot de Greater Bay Area.

Zengcheng is uitgegroeid tot een belangrijk industrieel en commercieel centrum van Guangzhou. De stad maakt ook deel uit van de Transit Oriented Development (TOD) van Zuid-China, waarin nationale hogesnelheidsspoorlijnen, tweelingstadsspoorlijnen en metrolijnen strategisch zijn geïntegreerd die de grote steden Guangzhou, Dongguan, Shenzhen en Hongkong met elkaar verbinden. Naast de moderne evolutie is Zengcheng – traditioneel bekend als de thuisbasis van de lychee – van historisch belang als het centrum van de Lingnan-cultuur en is het een plaats van natuurlijke schoonheid gezien de nabijheid van het Nanxiangshan Forest Park, een natuurgebied.

De 408 gastenkamers van het hotel, waaronder 21 suites, alle met slimme technologie, verwelkomen gasten in een verfrissend toevluchtsoord gevuld met eigentijds, natuurlijk houten meubilair en een panoramisch uitzicht over de stad. Een infusie van de traditionele Lingnan cultuur is duidelijk te zien in de kleurrijke kunstwerken die details van de lokale architectuur en natuur uitbeelden en een inspirerend gevoel van plaats oproepen. Gasten met toegang tot de Regency Club genieten van exclusieve service en privileges, waaronder toegang tot de Club Lounge op de 20e verdieping met dagelijks ontbijt, verfrissingen, happy hour en vergaderruimteservice. Op de bovenste verdiepingen zijn 96 ruime appartementen uitgerust met een kitchenette, wasmachine en droger, en alle moderne gemakken van thuis.

De creatieve eetgelegenheden van het hotel, gesteund door de wereldwijde culinaire filosofie van Hyatt zullen zowel lokale bewoners als wereldreizigers bekoren. Het Chinese restaurant Xiang Yue biedt een feest voor alle zintuigen met open keukens die authentieke smaken van de Cantonese, Chaozhou en Jiangzhe keukens serveren. Naast de levendige eetzaal zijn er acht privékamers, geïnspireerd op de bloemenstad Guangzhou. Market Café is geïnspireerd door de natuur en versheid en serveert ontbijt en diner, plus een a la carte menu dat de hele dag door wordt geserveerd in interactieve open keukens die de culinaire opwinding van een verse markt oproepen. Voor een idyllische dinerervaring met het gezin biedt het hotel twee privé-eetkamers en een kinderspeelruimte. Traditionele Lingnan elegantie ontmoet hedendaags comfort in The Lounge, waar u kunt genieten van een gezellige afternoon tea en een uitgebreide selectie van wijnen, sterke dranken en cocktails uit de centrale bar.

Het hotel profiteert van de ligging in het zakelijke en sociale hart van Xintangzhen en biedt 2.929 m² aan locaties voor vergaderingen, evenementen en bruiloften. De 850 m² grote Regency-balzaal heeft ramen van vloer tot plafond, daglicht en een ruime foyer die geschikt is voor grote tentoonstellingen. Er zijn ook acht multifunctionele zalen en een buitentuin van 451 m². Geavanceerde technologie, creatieve catering en evenementenplanners zorgen ervoor dat elk evenement stressvrij verloopt.

Gasten kunnen genieten van een duik in het verwarmde binnenzwembad op de tweede verdieping, terwijl gezinnen urenlang plezier kunnen beleven in het speciale kinderzwembad en de speeltuin. Een 24-uursfitnesscentrum, volledig uitgerust met gewichten en cardio-apparatuur, is beschikbaar voor gasten om te trainen wanneer zij maar willen.